dimanche 1 juin 2014

Lista

On ollut tanssia ja paperitöitä, zumbaa ja kipeitä kinttuja. Pyhäpäiviä joka viikolle. Olen suuttunut ja leppynyt, siirrellyt nappeja ja pidentänyt lahkeita. Ostanut vesihanan ja juoksukengät. Lukenut Dino Buzzatia ja Rudyard Kiplingin hienon runon If-. Kulautellut sangriaa ja muistellut Nizzan parasta jäätelöbaaria. Kesäkuu tuli äkkiä.

6 commentaires:

Liivia a dit…

Kas, niinhän se tuli, kesäkuu! En huomannutkaan, että kuu vaihtui. On ollut kanssa niin touhua. Nyt on loma, mutta touhua niin ettei sitäkään ole huomannut.
Hyvää kesäkuuta sinne!

Irmastiina Ruusukummusta a dit…

Kivalta kuullostaa tekemisesi..:)
Hyvää kesäkuuta sinulle!

luminen a dit…

Kiitos runosta!

Kati aviron-violet a dit…

Kuut tulee niin ettei meinaa huomata. KOulu senkun vaan jatkuu eikä itsellÄkään ole lomaa vielä.
Juoksutossut! Onko uusi innostus?

SARI a dit…

Loma tuntuu olevan jossain tosi kaukana. Polvet kipeytyivät zumbatessa lasten kanssa koulun kivilattialla - vanhoilla Converseilla. Kun tässä kevätpuolella ei ole kiinnostavia tanssitunteja, niin ajattelin käydä juoksemassa tuossa puistossa - tai olen pari kertaa käynytkin. Siinä täytyy olla hyvät kengät, olen ostokseeni tyytyväinen.

Kati aviron-violet a dit…

Olen samaa mieltä juoksukengistä. On idioottimaista pilata jalkansa turhanpäin. Mulla on aika ongelmalliset jalat ja iän myötä tulee lisää joten hyvät kengät on välttämättömyys.