mardi 24 juin 2014


Kivat :
- puistossa juokseminen aamulla, kukat, sorsat ja nokikanan poikaset, hiki 
- roskiksesta löytyneet atsaleat ja hortensia, löytökukista pihaan muodostunut viidakko, siellä tepastelevat pulut ja sepelkyyhkyt
- Forrest Gump
- lempeät ilmat
- juuri leikattu tukka

Ei kiva :
- savuava imuri (se asia kyllä järjestyi jo)


7 commentaires:

Liivia a dit…

Kivojen ja ei kivojen suhde ainakin on hyvä.
Mulla on kukkapuute pihassa. Kummallista kun pihakukkia ei näy enää myytävän jussin jälkeen ja mulla on ruukut tyhjinä...

Irmastiina Ruusukummusta a dit…

Enemmän löytyi kivaa , kuin ei kivaa..:)

Maria a dit…

Juoksu puistossa ja uusi tukkanniin hyväätekeviä juttuja.Mulla sama ongelma kuin Liivialla en jaksanut ruukkuja miettiä enkä ehtinyt kukkaostoksillekaan joten nyt niissä kasvaa kauniit rikkaruohoheinät...
hyvää kesää sinulle.

Anonyme a dit…

Kukat kurkottavat kohti taivasta.

Mietin taas näiden talojen tunnelmia, sillä löysin kirjastosta Muriel Barberyn esikoiskirjan. Se kertoo samasta talosta ja ihmisistä, jotka olivat aiheena myös seuraavassa Siilin eleganssissa. Vielä en ole alkua pidemmällä, mutta tunnelma on tuttu.

coco a dit…

your place always have good eye resting effect.
so nice here.

himalainen a dit…

Pihan muuttuminen viidakoksi, se kuulostaa niin ihanalta, ihan parhaita kesäajatuksia ja lempeät ilmat myös. Odottelen semmoista myös. Ja mulla on myös kukkapuute pihassa, kuten Liivialla, en ole edes oikein uskaltanut mitään sinne laittaa, kun on tätä kylmää riittänyt täällä. Tomaattirievutkin osittain menivät piloille hallaöinä.

Mun pitäis alkaa juoksennella, täällä ei oikein ole puistoja, mutta sorateitä on, ne vois olla puistojen vastinen täällä. Jotain täytyis nyt tehdä.

SARI a dit…

Vastauksia vähän kaikille :

Meillä onneksi säilyy aina jotakin talven yli - ja tänä keväänä olenkin löytänyt yhtä ja toista. Ihmiset vaan heittävät kukkansa menemään, kun ne ovat kukintansa lopettaneet. Niin minulle päätyvät ne kaikki amaryllikset, atsaleat, hortensiat, ruusut sun muut krysanteemit.

Hoitelen täällä aika usein samoja hommia, kuin Siilin eleganssin Renée - ihan epävirallisesti tosin, mutta kun pohjakerroksessa asun ja on ovet ja ikkunat auki. Tulee pakettia, putkimiestä jne. otettua vastaan.

Thank you, Coco :)

Vaikka omakin piha kukoistaa, niin ihailen aina myös tuota naapurin ikkunaviidakkoa.
Nyt alkaa juoksemisesta oikein tykätä, kun on kuukauden verran säännöllisesti pyöräyttänyt aamulenkit ja venytellyt päälle. Soratiet ovat parhaat. En tykkää juosta asfaltilla, joten kävelen mennen tullen ja valikoin puistossa pehmoisimmat juoksupolut.