mardi 1 novembre 2011

Here Comes The Rain Again


Pyhäinpäivä. Tänään ei taida olla muuta tekemistä kuin syödä kurpitsakakkua ja juoda taikajuomia. Ja kuunnella tätä.

3 commentaires:

Liivia a dit…

ei rihannaa mulle, mutta pariisin sade kyllä kelpais!

meillä kävi halloween-kotirauhanhäiriköitä kahtenakin päivänä oven takana. en syty sitten yhtään sille asialle täällä meidän maassa.

SARI a dit…

En tiedä, mistä Rihanna mieleesi tuli - tässähän laulaa uljas Annie Lennox.

Meillä tehdään kurpitsakakkua aina muutaman kerran syyspuolella, ja syysyön taikajuomaa eli omenaglögiä juodaan marraskuussa, kun tuntuu ettei ole vielä sen punaisen aika. Mutta, että Halloweenia kotiovelle asti, jopas jotakin !

Liivia a dit…

täh!? Miten mulla vei Rihannaan. Ehkä se oli joku rihanna-mainos sivulla ja vedin heti siitä takapakkia.
Annie Lennox, JUU!

Juu täällä kierretäään ja päivästä ei näytä olevan selvyyttä ja loikitaan sitten milloin ja miten sattuu. Jotenkin aavammaista kun säkkipimeästä soi ovikello, kun itse ollaan jo menossa nukkumaan ja siellä lauma kakaroita huutaa karkkia tai kepposta.
Olen ehkä tiukkapipo ja huumorintajuton tai mitä kaikkea, mutta omaltani olen moisen naapuriston häirinnän kieltänyt. Pääsiäsnoituudet riittää ja nekin sentään hoidetaan valoisan aikaan ja sillä hommalla on sentään jotain perinteitä.
Pyhäinpäivä on minusta kynttilä haudalle juttu, eikä tuollainen hulinointi. Kurpitsakakku siihen kyllä sopisi ja glögikin. Enkä minä haamuiluakaan vastaan ole, jos ei kierretä ihmisiä kiusaamassa.