lundi 29 août 2016

Lämpöiset illat

Löytöjä ja lahjoituksia. Naapuri hylkäsi mummonsa sinijalkaiset kristallilasit. Siivousoperaatiot voiton puolella. Lämpöiset illat ja vihreät hyönteiset lampun ympärillä.

5 commentaires:

Anonyme a dit…

Täällä ikuinen siivousoperaatio. Muuttaa vaan muotoaan.
Mihin ihminen tarvitsee tätä kaikkea ympärillään?
Haaveilen repullisesta omaisuutta, tyytyväisyydestä ja puhtaasta luonnosta.
Olen ehkä liian takertuva, yllätyksiä silti kaipaileva...
Onneksi syksyllä on tapana rauhoittaa.

Nikadora

SARI a dit…

Minulle siivousoperaatio merkitsee pesemistä, lian ja pölyn vähentämistä.
En ole mitenkään tavaroihin takertuva, toisaalta tavarani eivät minua haittaakaan millään muotoa. On mistä ottaa, kun jotakin tarvitsee. Ja voi antaa pois, jos joku muu tarvitsee. Mitään "koristeita" minulla ei liiemmin ole ja kaikki muukin on suurimmaksi osaksi löydettyä, saatua ja kierrätettyä. Että rahaakaan ei tavaroissani ole pahemmin kiinni.

Nuo haaveethan on suht helppo toteuttaa. Suomessa puhdas luontokin, ainakin verrattuna moneen muuhun maailmankolkkaan. No, tyytyväisyyteen on jokaisella oma asteikkonsa - minä tunnen olevani tyytyväinen ihan näine hyvineni.

Liivia a dit…

Siivota pitäisi täälläkin. Eilen sentään puskin sen verran että vaihdoin lakanat ja pesin pari koneellista. Puhtaissaa lakanoissa on se harha, että kaikki muukin tuntuu ympärillä heti siistimmältä.

Jean-Michel Basquat (kirjoitinkohan oikein). Merkillinen tyyppi oli. Erittäin kiinnostava. Luin hänen elämäkertansa (ex-tyttöystävän kirjoittama), oli todella hyvä. Sitten luin jonkun toisenkin exän kirjoittaman, joka kertoi vain heidän yhteisestä taipaleestaan- kiinnostava sekin, muttei niin hyvä.
Älä vaan sano, että Pariisiin on tulossa tuon näyttely!?

SARI a dit…

Basquiat. Ellessä on näköjään ollut juttusarja naisista taiteilijoiden varjossa. Tässä jutussa kyseessä oli Basquiatin tyttöystävä Suzanne Mallouk. Eli ei ole näyttelyä tulossa, jokin vuosi sitten oli.

Liivia a dit…

Juu tuo toinen mainitsemistani kirjoista oli juuri Suzanne Malloukin kirjoittama, öö muistaakseni jälkimmäinen.

No voi hitsi, että oli jo!