mardi 14 octobre 2014

L'art de conjuguer


Tympii. Toisista huolehtiminen, asioiden hoitaminen, samojen asioiden hoitaminen moneen kertaan, ainainen siivoaminen, liian aikaisin herääminen, ajanvaraukset, vanhempainkokoukset.
Tämän aamun kierrokset juoksin kaksi kirjaa kädessä : Klaus Mannin Speed ja Bescherelle 1. L'art de conjuguer. Torstai on toivoa täynnä.

5 commentaires:

Liivia a dit…

Ai siellä olisi Saint Phallen näyttely jossakin...tuosta just ei näe paikkaa. Nainen on tullut vastaan nyt yllättävän monissa yhteyksissä ja vähän aikaa sitten katsoin hänestä ja kumppanistaan dokumentin.
Oikeastaan en pidä hänen töistään, mutta itse taiteilija on kiinnostava. Ja onhan Pompidoun suihkulähde aika hauska kuitenkin.

Muutoin täällä vähän samat fiilikset. Tosin just nyt syysloma, mutta asioita riittää silti, uuhpuuh.

SARI a dit…

Grand Palais'ssa on. Tuo juliste tulee vastaan vähän kaikkialla, tämä oli tuossa lähimmän kirjakaupan ikkunassa. Syysloma alkaa täällä ensi viikolla.

Kati aviron-violet a dit…

Toi juliste on upea. Olen näyttelystä nähnyt monia tv-juttuja.
Vuodatukseesi yhdyn nyt aivan täysin.Olen todella väsynyt kaikkeen siihen mitä koulusta tulee ja mitä pitää toimittaa sinne. Ja Becherelleistä on meillä varmaan kaikki osat ja koirankorville hikisillä käsillä käännettynä...


himalainen a dit…

Tunnistan niin tunteen, nyt tuntuu myös tosi vaikealta palata syyslomaviikon jälkeen arkeen, voisin niin hyvin jatkaa omien juttujen tekemistä vaan ja omaan tahtiin elämistä, arki ja työhön paluu tuntuu niin karulta. Välillä ei millään jaksaisi venyä kaikkeen ja samoihin rutiineihin ja suorittamisiin.
Huokaus.
Onneksi on sitten aina niitä yllättäviä hetkiä, jotka muuttavat kaiken, valaisevat päivät ja saavat mieleen uusia ajatuksia.
Nyt vain enimmäkseen kyllä tuntuu, että olisi talviunien aika, voisi sulkea ovet ja ikkunat, kömpisin kuin karhu elämään vaan omaa hidasta elämääni.

SARI a dit…

Kati : meillä on koirankorvilla minun ranskantunneilla käyttämäni verbiluettelo. Siitä on jälkikasvulle ollut kovasti hyötyä.

Himalainen : meidän syysloma juuri alkoi. Kaksi viikkoa on minusta liikaa, kun minä olen kuitenkin töissä, enkä voi kuljetella lapsia minnekään. Mutta saa ainakin nukkua hiukan pitempään - se on hyvä se.
Yllättävät hetket ovat parasta.