samedi 14 septembre 2013

---
Viileys, kosteus ja paksut pilvet. Voi ei. En halua syksyä vielä, kesä oli liian lyhyt.


7 commentaires:

Irmastiina Ruusukummusta a dit…

Täällä kesä jatkuu...tai syksy lämpimänä, tänään yli 21 astetta.Vaikka kyllä se kosteus on jo täälläkin ja varjossa tuntee syksyn....:)

Kirjailijatar a dit…

Täällä kesä oli riittävän pitkä. Minusta tuntuu, että se kesti peräti neljä kuukautta. Nyt toivotankin syksyn jo tervetulleeksi.

Kauniit kuvat, niissä kesä vielä on.

himalainen a dit…

Voi kurjuus, on menneet säät ihan sekaisin. Meillä on ollut ihmeellisen lämmin syksy, en muista tällaista, lempeää lämmintä ilmaa, tuntuu että pitkästä aikaa nautin eri vuodenajoista, en ole toivottoman haikea kesän loppumisesta. Toivon teille vielä lämpöä!

Kiitos ihanasta tuoksuvasta postista, laitoin kuivumaan kokkailuja varten :) Olet upea, ihana idea!!

SARI a dit…

Juuri nyt olen toivottoman haikea, ehkä tämän illan kuitenkin, sataa ja tuulee. Täytyy sitten vaan ryhdistäytyä ja asennoitua ja ruveta ajattelemaan kivoja, kun niitäkin on.

Ilona a dit…

Ai että, miten herkullisia vaaleanpunaisia alimmissa kuvissa. Tuo toiseksi alimman kuvan kangas on täydellinen, ihana vaaleanpunaisen ja vihreän yhdistelmä.

Kiitos näistä, inspiroivaa!

SARI a dit…

Kiitos, Ilona. Kirppikseltä löydetyt verhot. Minun mielestäni omenien pitäisi roikkua alaspäin, mutta joku on ommellut noinpäin - ei se niin nökönuukaa ole ;)

SARI a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.