jeudi 1 décembre 2011

Les Finlandais à table


Eilen avautui Suomi-Instituutissa hauska ja kiinnostava valokuvanäyttely Les Finlandais à table. Ranskalainen valokuvaaja Stéphanie Lacombe on kuvannut kuuden viikon ajan helsinkiläisiä ruokapöydässä. Ei nättiä eikä stailattua vaan arkista ja paljonpuhuvaa. Jokaiseen kuvaan liittyy kuvaajan kirjoittama pieni teksti.

Tämä sama näyttely aukeaa ensi viikolla Kaapelin Galleriassa. Ja tulee tammikuussa esille Vuosaareen pitemmäksi aikaa. Käykää, helsinkiläiset, katsomassa.

Saimme autokyydin kotiin. Pariisi on iltavalaistuksessa aika satumainen.

5 commentaires:

Liivia a dit…

Taas kiinnostava näyttely siellä. Kummallista, että tuntuu että olisi realistisempaa tulla se katsomaan sinne kuin Hesaan. Todellisuudessa, en kyllä pääse kumpaankaan.

Pariisi on kyllä aivan eri auton ikkunasta. Monumentaalialueilla on tylsä kävellä, mutta taksista käsin etenkin pimeällä ovat kyllä vaikuttavia nekin. Sait mut taas vaipumaan päiväunelmiin kesken hommien...

Irmastiina a dit…

Varmasti hieno näyttely...valitettavasti en sinne varmasti pääse.

Riitta Sinikka a dit…

Oi,kuulostaa ihanalta! Kunpa pääsisinkin Pariisiin..olen ollut muutaman kerran ja ihastunut täydellisesti! Hyvää joulun odotusta!!

Joola a dit…

Aivan mahtavaa, Vuosaareen! Näyttelyn teokset tulee siis näkymään melkeen olohuoneen ikkunasta. Ihanaa, tätä en voi missata.

Anonyme a dit…

Tykkään valokuvista joissa on arkea ja matkoilla kuvaan aina vastakohtia, jotakin kaunista ja luxusta ja kallista ja sitten roskaista ja köyhää ja tylsää. Se on hyvä. Vastakohdat on minusta mielenkiintoisia.
Kuulostaa mielenkiintoiselta näyttelyltä....
-Anne