lundi 27 septembre 2010

Taivahan talikynttilät, tai miten sen nyt sanoisi


Joskus tuntuu että asiat osuvat kohdalle(en) kuin taivaan lahjana. Niinkuin eriskummallisen perjantain päätteksi tapaamani ystävän ostamat pizzat. En olisi millään enää jaksanut miettiä ruokapuolta silloin. Kiitos, olet ihana !


Naapurin antamat vanhat pitsiverhot.


Korttelikirppis. Lähdin etsimään kynttilöitä, löysin kynttilöitä ja emalipurkkisarjan, johon sain kynttilävarastoni mainiosti mahtumaan. Muutaman kankaankin. Ehdimme nähdä kaiken, ennen kuin alkoi koko illan jatkunut kaatosade. Pääsimme sateensuojaan asuntoon, jossa ystävä asuu kissanvahtina. Tuli jälleen todistettua, että olen jokseenkin allerginen kissoille.


Joku oli heittänyt kadulle kasapäin kirjoja. Pelastin pikkuRobertin, Ranska-Espanja sanakirjan (tytär inhoaa espanjaa ...), muutamia muita kiinnostavia tai ehkä koulussa tarvittavia.

Syysviileä on tullut, villapaita käyttöön. Ei ole valoa, eikä siis kuvia. Hyvää viikkoa silti.


4 commentaires:

himalainen a dit…

Hyvää viikkoa! Kiitos sinulle hyvän viikon aloituksesta.

Mä alan tällaisten asioiden kanssa aina ihan oikeasti ja vakavissani uskoa, että on myös jokin muu kuin tämä mikä näkyy, jokin hyvä voima, joka välillä lähettää hyviä tuulia, oikealla hetkellä, hyviä oikeita kohdalleosumisia.

Silloin kyllä tulee ihmeellinen olo, tuollainen tunne kuin tuossa laulussa. Mulle tulee siitä laulusta aina mieleen eräs toisessa paikassa ollut ystävä, tummaääninen nainen, joka oli sieltä mistä tuo laulukin, ja joka kiitti elämää kaikesta. Kunpa muistaisin.

Kirjoitin yksinkertaisen elämän -ajatuksen talteen. Haluaisin oppia muistamaan sen, niin että muistaisi sen oikeasti.

SARI a dit…

Kiitos sanoistasi, niin alan minäkin uskoa. Lähetän hyviä tuulia sinne päin.

Huomasin juuri, että Mercedes Sosa puhuu tuossa toisesta laulusta, jonka nimi on Cancion de las simples cosas, yksinkertaisten asioiden laulu (?) ... senkin löysin http://www.youtube.com/watch?v=7ufCSXPT4-A&feature=related

Merja a dit…

Paljon hyvää siis! Minä otin tänään ikkunasta alas yhdet pitsiverhot, laitoin toisenlaiset tilalle. Mutta ne oli edellisen omistajan pitsiä, eikä ihan mulle mieluista.

himalainen a dit…

Voi unohdin silloin sanoa vielä täällä, että kävin katsomassa tuon toisen linkin, ymmärsin sanoista jotain vähän ajatusta, mutta käänsinkin vielä niitä ja ihan totta, tykkään niin nyt näistä yksinkertaisista asioista.