lundi 29 septembre 2008

Vide-grenier

Koko sunnuntaipäivä meni kirpputorilla. Aamusella lähdettiin kymmenen aikoihin ja kotona oltiin vasta seitsemän pintaan. Löytöjä, musiikkia, lastenohjelmaa, tuttuja, aurinkoinen ilma, aika painava kassi kotiin tullessa.
Ohi ovat ajat jolloin ajattelin, että jos maksaa yli kympin ( 1,50e ) - en osta. Alle euron ei monikaan hinnoittele. Eli mun ostokset maksoivat 0,10 - 5 euroa.

Kankaita, mekko, puumunia

Puuleluja, löydettiin jopa kaksi Muumi-kännykkäkoristetta - taisi olla japanilainen tyttö niitä myymässä.

Kandinsky-osoitekirja, kasvikirja - nyt voin opetella nimet ranskaksi.

Keittiötavaraa
Tällaisen taskullisen samettipaidan löysin.
Lauantaina oli Pariisissa Ivanahelsinki-näytös. En päässyt itse, mutta lähetin tutut katsomaan. Lukekaahan Maurelitan postaus tunnelmista siellä. Tästä.


6 commentaires:

Anonyme a dit…

Kiitos vielä sinulle, oli tosi hieno juttu ! Ensi kerralla tulet mukaan jooko ?

Postasin juuri sen videonkin Pirjon ystävällisellä luvalla.

=)

himalainen a dit…

Viehkoja löytöjä ja paljon!
Ihana punavalkoinen kukkakangas ja herkkiskankainen mekko, mukavannäköinen samettipaita, kivaa keittiötavaraa. Euro on kyllä muuttanut hinnat, mutta nämä kannatti varmasti hankkia. Oli varmaan virkistävä päivä.

piparminttu a dit…

Ihania löytöjä! Tuollaisia pieniä leivosmuotteja tahtoisin löytää minäkin. Tuppaavat maksamaan vaan täällä aika paljon, jos yleensäkään kohdalle sattuu.

Niin, ja kun joskus pääsisi tuollaisille markkinoille/kirppikselle kuin teillä siellä on! Olisi ihanaa vaan katsella mitä on tarjolla.

Sari a dit…

Maurelita : Joo, yritän.

Himalainen : Virkistävä päivä oli, mutta jostakin kumman syystä tänään oli olo kuin kankkusessa. Aiheuttiko sen jonkinlainen ostohumala ;)

Piparminttu : olen aiemminkin katsellut noita muotteja - nehän ovat kivoja, vaikka kynttilänalusiksi - mutta ovat olleet kalliita mun mielestäni. Nyt koko laaki maksoi viisi euroa eli noin 15 senttiä/kpl. Ja sitten tulee tuolla katsellessa kaikenlaisia mielettömiä (?) idiksiä kaupan ikkunan koristukseksi...Tervetuloa markkinoille, sanon sitten kun taas on ;)

Virginie Gervais-Marchal a dit…

Dis donc tu as encore fait des belles trouvailles!

je n'ai pas eu le temps d'y aller..le nez dans les tableaux...

Ilona a dit…

Upeita löytöjä! Ihanin on tuo punainen mekko, jossa on pitsiä.