jeudi 18 septembre 2008

Suuri kurpitsa ja muita ihmeitä

Tällä saan jääkaapin tupaten täyteen, vielä vähän hilloa, vielä vähän pikkelssiä ...


Parhaat jokapaikanlaatikot löytyivät samalla reissulla tienposkesta. Niin myös iso pino valokuvapaperille tulostettuja sisustussuunnitelmia, pohjapiirroksia, ja muita ruokalistakuvia. Oli kaupan päälle pari valkoistakin arkkia.


Meitsi oli sitten taas aika lastissa koulureissulta palatessa, paahtoleipäpussi, pullapitko ja tuo kurpitsa roikkuivat jossakin mukana.
8 commentaires:

paperisydän a dit…

Oi mikä kurpitsa! Ja hienot on kyllä löydöt muutenkin, ihanat laatikot :)

aino a dit…

löytäminen on kerrassaan parasta mitä päivässä voi tapahtua!

Virginie Gervais-Marchal a dit…

Hé hé, pour une fois j'ai eu les explications avant!

Anioni a dit…

Siellä Ranskan/Belgian suunnalla taitaa löytää jatkuvasti tuollaisia ihania aarteita ihan vain matkan varrelta? Violetin blogissa olen samaa ihastellut/kadehtinut.

Suomessa saa tuollaisista ihanista puulaatikoistakin pulittaa monta kymppiä!

Inka a dit…

Oih ja voih! Miksi kukaan ei voi täällä Merimaskussa joku aamu hylätä vaikka tuohon meidän taloyhtiön roskalaatikon nurkalle paria viinilaatikko?! Olispas se iloinen yllätys kun aamulenkitys palkittaisiin moisilla löydöillä.
Mahtilöytöjä, taas yksi syy miksi niin haluaisin sinne - vaikka vain hetkeksi käymään ja tunnelmasta nauttimaan.

Liivia a dit…

Mitä löytöjä! MUlle olis kelvannu ihan kaikki.

Minä löysin eilen tuolin kadulta, mutta siinä oli hintalappu, 20 e Lähti mukaani. Mutta ilmaislöydöistä täällä ei voi edes haaveilla. Parittoman tumpun voi löytää, jos oikein pitää silmänsä auki.

Meillä rakastetaan kurpitsapikkelsiä.

Sari a dit…

Joo, tänne vaan kaikki dyykkaamaan ;)
Noista isoista 'valokuvista' voisi leikata vaikka postikortteja. Niitä tulisikin satakaupalla, pitää kokeilla, kun on hiukan aikaa ...

Katilein a dit…

Hienoja laatikoita, kelpaisivat minullekin. Täälläpäin on nyt hurjan hyvä omenavuosi, mies aikoo leipoa piirakkaa ja varmaan tehdään jotain hillojuttujakin. Kurpitsahilloa en ole koskaan maistanut, on varmaan hyvää...