lundi 15 septembre 2008

Onneksi olkoon

Iso tyttöni täyttää tänään kuusitoista, jo. Olen hänestä niin ylpeä ja hiljakseen ihailen. Kun on niin cool, ei hätäile eikä huolestu koskaan, sanoo minulle : "... mut sä ootkin vanha. " Se on kivaa. Tullaan hyvin toimeen. Hänen ansiostaan en menetä toivoani pienemmän rupusakin suhteen.
8 commentaires:

Anioni a dit…

Onnea tyttärelle (ja äidille tietysti myös)! Kauniisti puhut teini-ikäisestä tyttärestä. Kiva kuulla, että kaikki teinit eivät ole kamalia ;)

violet a dit…

Mukava mieli tuli tuosta tekstistä.
Samaa ajattelen kuin Anioni.
Pelottaa hiukan jos omistani tuleekin niitä kamalia joiden kanssa ei voi edes puhua.

Liivia a dit…

Teinisi kuullostaa minustakin ihanalta tyypiltä.

Ei auta kuin toivoa että omastakin tulisi. Tai ennemminkin ihanana pysyisi.

aino a dit…

kauniita asioita. sanasi ja kukat.
onnittelut tyttärelle ja onnelliselle äidille!

aino a dit…

täytyy vielä kommentoida noita vaatteita kuvissa (sinun ylläsi?), KAUNIIT nekin. haaveilen tuommoisista. oletko tehnyt itse?

Sari a dit…

Aino : kiitos onnitteluista.
Paita on serkulta saatu. On minulla tuontapaisia itsetehtyjäkin, nauhakuja pääntiessä ja puolipitkät hihat, tykkään minäkin tuosta mallista. Hame on itse tehty. Mallina alunperin Helsingin Pukevasta varmaan noin parikymmentä vuotta sitten ostettu hame - onko Pukevaa enää olemassakaan. Tämä itsetehty versiokin on jo vanha. Ommellaan kuudesta kappaleesta, kukin ylhäältä kapea ja alhaalta aika leveä. Vyötäröksi erillinen nauhakuja. Tämä on suosikkihameeni talvella, melkein maata viistää ja voi laittaa vielä alushameen, jos on vallan kylmä.

Inka a dit…

Onneksi olkoon. Kunpa meilläkin sitten joskus, oltaisiin armeliaita ja ihania.

aino a dit…

Pukevasta en minäkään osaa sanoa, mutta kiitokset tuosta hamevinkistä. Haluaisin myös käyttää talvisin enemmän hameita ja voisin kokeilla jotain ohutta villakangasta ehkäpä