mercredi 21 janvier 2009

Hyvä viikko vai ...

Miten sen nyt ottaa. Täällä on oksenneltu joukolla, koko eilinen päivä petissä ja jälkien siivoamiseen menee koko loppuviikko. No, muistin juuri että sellaistahan tammikuu yleensä on : vähitellen alkaa idiksiä ja materiaaleja kertyä, mutta töihin ei pääse käsiksi, kun ilmaantuu myös kaikenlaista muuta sälää. Tukanleikkuukin siirtyi, kun eilen en kyennyt menemään. Olisi sekin auttanut vähän...

7 commentaires:

isoinpapu a dit…

Voimakas sympatian ja myötätunnon hyökyaalto täältä!

Voi voi.

himalainen a dit…

Voi voi, sanon minäkin, sympatioita.

Tuohan se juuri taitaa ollakin: uusia ideoita kyllä alkaa kuplia, mutta kaikkea muuta tulee tielle. Tammikuu onkin aika sekava kuukausi. Ehkä oikea kunnon selkeä aloituskuukausi on helmikuu. Tammikuussa selviydytään ja keräillään rippeitä voimista sieltä ja täältä... ainakin mulla näin ollut.

violet a dit…

Mutta onko teidän mielestä tammikuu mennyt tänä vuonna ihan kauhean nopeasti??
Kun minulla on.
Usein olen ennen ajatellut että tammikuu on yhtä maanantaita ja pitkä kuin nälkävuosi mutta nyt ei olekaan ollut niin.
Se on silti totta että kaikkea sälää on tullut tielle.

himalainen a dit…

On mennyt hirmuista vauhtia, olen ihan sekaisin päivissä. Tuntuu kummalta, että reilun viikon päästä tammikuu on jo loppu. Olen elänyt vain päivä kerrallaan, osittain suoritettavien töiden vuoksi, osittain muiden murheiden vuoksi, mutta ehkä helmikuussa helpottaa.

Meilläkin oli tänään yksi flunssapotilas... kaverisynttärit piti pitää hänelle perjantaina, päätettiin siirtää. Huokaus ;-)

Liivia a dit…

Hyvä kuva noihin tunnelmiin.

Sympatioita täältäkin!

AnniKainen a dit…

No voi kurjuus. Jospa se ens viikko ois parempi :)

Merja a dit…

Oi voi. Mutta tunnistan tuon kyllä ihan muistakin kuukausista. Itsellä saattaa olla hyvä rytmi päällä ja sitten tuleekin jotain muuta häslinkiä, yleensä lasten sairastelua. Ja omat hommat jää.