mercredi 4 février 2009

Kierrätyskuoria ja elokuvaa



Tein kirjekuoria löydetystä tapetista. Ensimmäiset prototyypit pakkauksineen. Tykkään välillä leikkaa-liimaa-askartelusta. Pitää tehtailla lisää.
Eilen illalla pääsin Suomi-instituuttiin elokuviin. Raja 1918. Hyvä ja vaikuttava elokuva. En ole ollutkaan elokuvissa noin kolmeentoista vuoteen. ( Joululomalla käytiin katsomassa Niko -lentäjän poika. ) Enkä Instituutissakaan yli kahdeksaan vuoteen, silloin olin puvustanut koreografiystäväni Kalevala-aiheisen esityksen.
Tällaista ohjelmistoa olen sinne odottanutkin : kymmenen elokuvaa ja dokumenttia Suomen historiasta. Joukossa on monta, joista olen Suomessa lukenut - ja jotka olisin halunnut nähdä. Näitä tiistaisessioita ei auta päästää ohi. Suurkiitos uudelle johtajalle Marja Sakarille.





8 commentaires:

violet a dit…

Siellä se johtaja muuten kans vaihtuu kuin pipo päässä.
Mutta mitäs tuosta.

Olen aikoinaan katsellut Suomi-instituutissa jotain Kaurismäkiä, mutta ihan totta että tällainen kuvailemasi kaltainen ohjelmisto on hyvin tärkeä myös.
VArmasti saa ihmisiä liikkeelle.

Kirjekuoret on hyvä idea ja olet kauniisto toteuttanut.

SARI a dit…

Ilmeisesti kolmen vuoden välein vaihtuu - en ole niin seurannut. Eilen tosiaan oli tupa täynnä. Hyvä juttu, ranskalaiset eivät kovin paljon Suomen historiasta tiedäkään.

Solen a dit…

Hei, sinulla on mielenkiintoinen blogi ja kauniita kuvia.

Kirjekuoresi olivat kivoja.Itsekin on joskus tullut ystävänpäiväkirjekuoret tehtyä vanhasta vaaleanpunaisesta tapetista.

Liivia a dit…

Tyylikkäitä kuoria, samoin nuo sulkijasi!!!

En pysty minäkään laskemaan kuinka monta vuotta on edellisestä leffassakäynnistä. Kauan.
Pitäisi varmaan, on kaksi vanhenevaa lippuakin olemassa...

SARI a dit…

Tervetuloa Solen !

Liivia : sulkijat ovat sellaisia tarraympyröitä, joita voi ostaa arkeittain kassipussikaupasta, leimalla saa siihen koti-tekstin.

isoinpapu a dit…

Nuo kirjekuoret on tosi hyvännäköisiä.

Merja a dit…

Aivan upeat kuoret.

Johanna a dit…

Mä katsoin hiljan kanssa tuon Raja 1918 ja se oli hyvä. Suomessa osataan nykyään tehdä todella hyviä elokuvia.