jeudi 21 août 2008

Hyvää syntymäpäivää


Tämä menninkäinen, keskimmäinen, täyttää tänään kahdeksan vuotta. Hän syntyi yhden aikoihin yöllä en petit comité, niinkuin voisi sanoa : paikalla olivat minä, sairaanhoitaja ja kätilö. Sairaanhoitaja etsiskeli valmiiksi päällepantavaa uudelle tulokkaalle, sukkia ei tainnut vielä edes löytyäkään, kun hän sitten jo tulikin.

Muistan, että silloin oli hyvin kuuma ja huoneen ikkunat aukesivat kehätielle päin. Meteli oli aikamoinen yötä päivää. Mutta nautin suunnattomasti sairaalassaolosta. Kaikki olivat niin ystävällisiä ja pitivät meistä hyvää huolta. Ei haitannut sekään, että tämä synnytysosasto oli vanha ja rapautunut. Se purettiin sittemmin ja kaksoset syntyivät jo uudella puolella.

Meitä on siis kaksi leijonaa tässä perhessä, kovapäisiä molemmat.

6 commentaires:

Maurelita a dit…

Onnea ! Niin se aika kiitää kun on hauskaa...

=)

violet a dit…

onnittelut hänelle!
Tuli mieleen tästä että myös se synnytyssairaalassa jossa esikoinen syntyi Courbevoie’ssa suljettiin melko pian sen jälkeen "turvallisuussyistä".

Merja a dit…

Persoonallinen ilme hänellä jo pienenä..

Kaksossynnytyksistä voisimmekin varmaan jutella pitkään ;-)

Liivia a dit…

Kyllä on veikeä!

Onnea kovasti.

Sari a dit…

Kiitos onnitteluista !
Merja : kaksosista sitten joulukuussa ;)

M'man a dit…

Onnea menninkaisellenne! Erittain sopo sellainen onkin! ;)

Kuvailustasi paatellen, tuli tahan maailmaan kuten horoskoopiltaan voisi kuvitellakkin. :) Meillakin on oikea leijona kotona...syntynyt 15.août - rontikka saa tassa maassa aina olla vapaalla synttareillaan!