vendredi 13 juin 2008

Lohikäärmetalkoissa

Seitsenvuotiaan koulussa rakennetaan jättimäistä muovijätelohikäärmettä. Tänä aamuna olin taas talkoissa. Tuossa seinustalla makaa reilut 20 metrinen selkäranka.

Tässä on koura.

Ja tässä mietitään miten jäsenistä saataisiin tukevat ja hiukan lihaa luitten päälle ...

Lasten koulut täällä ovat usein aika vanhoja ja rapautuneita. Tässä antiikkinen käsienpesuränni. Nuo mosaiikkilattiat ovat aivan ihanat. Niistä on koulussakin useampia versioita.



Sinne se elukka jäi huilaamaan. Ensi viikolla menen taas.






3 commentaires:

Liivia a dit…

Mielenkiintoista! Erittäin. Tiirasin joka kuvan tarkkaan.

violet a dit…

Hyvä projekti!
Tuli tuosta koulurakennuksesta mieleen koulu missä Suomi-koulua pidettiin ainakin silloin kun minä vielä siellä asuin...olikos se rue Rollin missä koulu oli...5. arr kummiskin..noniin siis se vessarakennus oli aina niin kauhean kylmä talvella ja tuollaiset hanat jäi mieleen..ja se, että me tuotiin Suomi-koululaisille omat vessapaperit kun ei siellä koskaan ollu.

johanna a dit…

Ohhoh mikä elukka! Hieno idea tuollainen. Olen itse joskus ollut pitämässä ympäristötaidetyöpajaa, jossa käytettiin materiaaleina lasten kodeistaan tuomia maitopurkkeja ym. jätettä. Teimme niistä naamioita, joille etsittiin ja rakennettiin pesät läheiseen metsikköön. Lapset olivat aivan ihmeissään, että miten niin hyvät materiaalit heitetään yleensä hukkaan!