lundi 2 juin 2008

Hyvin kävi

Joskus käy hyvin, vaikka ensin luulisi ihan muuta. Tänä aamuna lähdin asiapaperireissulle kävellen. Tunnin lenkki tuli tehtyä, enkä saanutkaan ko. papereita, kun ei tullut omat henkilöpaperit mukaan. Sitävastoin sain tietää, että saan paperit - ja vielä senkin, mitä valmistauduin huomenna hakemaan vielä kauempaa - tuosta kotinurkan takaa.

Matkalla löysin kaikenlaisia kapistuksia




ja säkillisen tilkkuja, kävin vilkaisemassa tuttujen, Emmanuellen ja Danielin, kaupan ikkunaa ( valitettavasti en päässyt perjantaina avajaisiin tai nimenjulkistamistilaisuuteen - auki se on ollut jo jonkin aikaa, näin alkuviikosta se on tosin kiinni ), sain paperit kerralla sujuvasti ja säästin huomisen aamupäivän, kaikki ennen iltapäiväsadetta ... hyvin kävi. Tai ei ihan : tätä postausta en meinannut millään saada lähtemään, johtuikohan juuri tuosta iltapäivän sadekelistä ?


6 commentaires:

violet a dit…

Nyt minen tajuu..
Ootko tehny löytöjä?;-)

SARI a dit…

En minäkään - kuvat lähti, teksti ei ja sen jälkeen ei ole mikään toiminut, yritän saada tekstin mukaan kunhan yhteydet taas pelaa...

violet a dit…

No nyt on tekstikin!
Ja voi miten kiva kauppa tuo ystäviesi puoti. Hyvä idea myydä tuollaista hiukan muunneltua.
Meillä alkoi sade nyt pari tuntia sitten. Tuli ihan pimeää ja sitten alkoi jytistä!

Liivia a dit…

Kivalta tosiaan näyttää ystäviesi puotikin.

Minä vaikeroin liian monien tunnuslukujen muistamisien kanssa. Sekoilen niissä totaalisesti. Joka pankilta ja puljulta sikiää nyt korttia toisensa perään, vaikken haluaisi. Ennen tunnusluvuttomat etukortit ovatkin nyt yhtäkkiä pankkikortteja jne. Harmaita hiuksia ja ärräpäitä!
Tämä meni nyt ihan jutun vierestä, sorry.

Irena a dit…

Mikä tuo punainen pujoteltu juttu on? Tänään ei oikein luista tämä aivotoiminta (yöunet jäi vähille).

SARI a dit…

Mrs.Marple : en oikein tiedä, mutta epäilen, että se on jokin kiinalainen onneatuottava (?) hommeli. Se oli tuossa alla näkyvässä vihreässä laatikossa.