dimanche 4 mai 2008

Vihreää ruokaa

Ihania nämä uudet sipulit. Niistä teen sipulipaistosta pannussa voissa ja kermassa haudutettuna.
Aika isoja pinaatinlehtiä...

Nyytteihin tarvitaan 500g valmista voitaikinaa. Täytteeksi : noin 300g tuoretta pinaattia höyrytetään vesitilkassa, silputaan, sekoitetaan siihen 100g fetajuustoa pieninä kuutioina, 8 oliivia renkaina, 8 basilikanlehteä silppuna. Leikataan taikinasta 8 neliötä, täytetään, suljetaan nyyteiksi. Voidellaan munalla, päälle liimataan salvianlehti, sekin voidellaan...tältä näyttää uuniin mennessä.

Paistetaan 225°C : ssa kullankeltaiseksi. Uunista tullessa näyttää tältä, ja on herkkua.





4 commentaires:

Stazzy a dit…

Mmm, vaikuttaa todella hyvältä.
Tuota voisikin kokeilla, ei ole edes liian vaikean oloinen minun kaltaiselleni kokkokolmoselle.

Liivia a dit…

Oi noita nyyttejä!Vesi kielellä...

Merja a dit…

Nuo on kuin taideteoksia. Kivaa tarjoiltavaa kesäjuhliin..

Virginie Gervais-Marchal a dit…

J'ai faim!