jeudi 8 mai 2008

Pihassa kukkii

Kellokukkameri ja tumma akileija.


Kyllä kelpaa huushollata, kun voi pitää ikkunat levällään koko päivän.


Se tässä ainoa lohtu olikin, muuten aivan hirveä päivä. Tiskaamista, pyykinpesua, ikkunanpesua ja siivoamista tauotta aamusta myöhään iltaan. Poru ja tappelunnujakka äänitaustana. Yhtäällä kun sai homman hanskaan, niin toisaalla oli jo kaaos valmis. Tänään oli siis pyhäpäivä :
Victoire 1945. Sopii tässä maailmansotaa muistella - sisulla puskiessa, prkl. Näin toisinaan, joskus vähän helpompaa.



3 commentaires:

Satu a dit…

Oikeesti. Kyllä nyt taas helpotti. Kun joskus pihisen kiukusta, kun huomaan, että takana on 14-tuntinen työpäivä. Ja se ikuinen tappelunnujakka taustamusiikkina. Tulee pikkuisen huijattu olo, niinku. Kirahtelen miehelle (joka kans siis vääntää sitä 14-tuntista) että ilimasen kotiapulaisen sitte laitoit.

Sitten on hitaita, ihania hetkiä, joskus jopa ilman tappelunnujakkaa...

Kiitos taannoisesta päärynäpaistoksen ohjeesta. Siitä tuli lumoavan hyvää. Jos yritinkin vähän keventää, että mahtuisin kesähousuihin, niin nyt on kaikki syöty takaisin!

isoinpapu a dit…

Hei kohtalotoverit. Olen siivonnut eilen ja tänään. Kaappeja eilen, ja sekös vasta onkin epäkiitollista, koska se muuten yleisjärjestyksen ylläpitoon kuluva aika meneekin kaapin perkaamiseen ja muu kämppä rehottaa.

Ihana ikkuna! Kasveja, oi.

violet a dit…

"Sisu-prkl":eellä olen mennyt monesta paikasta.
Aivan yleinen käsite jo meidän perheessä.
Onneksi taustamusiikki on joskus toisenlaistakin kuin sitä nujakointia.
Ja mitä siivoukseen tulee...en ole koskenut mihinkään juuri sinä aikana kun on ollut Suomi-vieraita ja nyt se alkaa totisesti näkyä..