mardi 9 février 2010

Tänä aamuna

Sataa lunta ja jalkakäytävät ovat koirankakkaa väärällään.

Kaiken pelasti tämä aurinkoinen paketti Portugalista !

Eilen löysin roskiksesta kimpun punareunaisia neilikoita.

Jatkan kevätkarteroopin ompelua. Mitään kuvia ei saa otettua, kun on niin synkeää.

Sunnuntaina katsottiin esikoisen kanssa Tarantinon Inglourious Basterds, tänään hän lähti kouluun Peppi Pitkätossuksi pukeutuneena.

8 commentaires:

Liivia a dit…

ostin viime kesän matkalta tuota vihreää, mutten ole vielä raaskinut korkata. kauniita ovat.

katselinkin säästä, että kylmää on sielläkin. plus yksi väitti meidän lehti. toivottavastoi kevät tulisi sinnekin nopeasti.

Anonyme a dit…

Käsivoidetta?
Hienoja tuubeja.

Ai Peppi? Mun pienempi on nyt sitten joku ihme musta soturi. Pukee onneksi vasta koulussa....ja toivon mukaan riisuu omiin kuteisiinsa ettei tarvi bussissa hävetä;-)

violet a dit…

Niin siis ensin piti olla Charlie ja siitä tulikin ninja....

Thilda a dit…

Onpas ihania kosmetiikkatuubeja! Millaisia ne on? Luonnonkosmetiikkaa? Tuoksu? Kiinnostus heräsi heti!

SARI a dit…

Voiteista löysin tällaisen linkin, siellä on muitakin kauniita pakkauksia : http://www.beautyparler.ca/2008/06/its-all-about-packaging-and-sometimes.html

Nämä minun ovat käsivoidetta ( vihreä, hiukan sitruunantuoksuinen, ihana, kokeilin jo ) ja naamavoidetta ( vaaleanpunainen, kokeilen huomenna )

Piilomaja : mitäs sitä Mustaa Soturia häpeilemään ...

Thilda a dit…

Wau! Vaikka mitä sivuja surffaamalla löytyikin! Kiitos! Mahdetaankohan kotosuomessa myydä mitään näistä... Jos joku tietää niin olisin kiitollinen vinkistä. :)

Kirjailijatar a dit…

Täälläkin sataa lunta, muttei ole tullut yhtään pakettia Portugalista :) Joskus meidän ystäväperhe asui kukkakaupan yläkerrassa ja joka kerta, kun kävimme vieraisilla, otimme roskiksesta kukkia mukaamme, kun lähdimme kotiin.

Anonyme a dit…

No ei muuten mutten pidä siitä että noi Ninja -jutut on aika väkivaltaisia. Minusta tuntuu ikävältä katsella pientä poikaa joka ei oikein itsekään tiedä miksi on pukeutunut ja huitoo ees taas kun luulee että ninjat tekee niin...