vendredi 26 février 2010

Miesten paidoista


Tuli kepeät kesäpaidat. Hihansuuhalkio tuli mukavasti käyttöön kolmeneljänneshihan koristeeksi. Tykkään usein paitakankaista, pienestä raidasta, aavistuksenomaisista väreistä. Lisää on tulossa - on tuossa kassillinen paitoja operoitavana.
Tytär lähti tänään aikaisin Lontooseen, onkin siellä jo. Kello kuudelta lauloi rastas kevätlaulua viereisen talon antennissa. Painuin silloin vielä takaisin pehkuihin. Sataa ja paistaa melkein yhtä aikaa. ( Kuvissa tietenkin sataa ... )
Blogini täytti eilen kaksi vuotta. Olen niin tylsämielinen, että en saanut aikaan arvontaa enkä muutakaan hupia. On ollut runsaasti muuta ajateltavaa viime aikoina. Kiva, kun käytte kylässä !

14 commentaires:

Thilda a dit…

Hei tosiaan hyvännäkösiä paitoja!

piparminttu a dit…

onneksi olkoon kaksivuotiaalle!

Lissu a dit…

Onnea 2-vuotiaalle! Mukavia esi-pidettyjà paitoja. Mukavaa viikonloppua.

Anonyme a dit…

Mutta siis hetkinen...oletko pannut nappilistan selkään kun edessä ei ole saumaa?
VAi miten?
Hyvä idea kummiskin.

SARI a dit…

Kiitos kaikille.

piilomaja : tein takakappaleesta etukappaleen - sauma on selässä. Eli koko paita on ratkottu ensin osiin ja sitten leikattu uuteen muotoon.

himalainen a dit…

Aloin heti ajatella yhtä miehen vanhaa siniraitaista paitaa, sen kangas on kulunut jo niin pehmeäksi. Miesten paidoissa on yleensä tosi kauniit kankaat ja nappirivistöt, olen aina myös tykännyt niistä, yksinkertaisista raidoista.

Onnea blogille, auringonpaistetta toivottavasti tulossa. Täälläkin ollut tylsämieltä ja kaikkea muuta sellaista, että yrittää tarpoa vain eteenpäin ... täytyy yrittää vain. Kyllä vielä aurinko paistaa!

Liivia a dit…

Tykkään!

Vasta kaksi vuotta! Tuntuu kun oltaisiin tunnettu jo kauemmin. Musta tuntuu että omaa blogiani olisin pitänyt jo ainakin viisi vuotta, vaikka vissiin vasta kolme tulee täyteen..

AnniKainen a dit…

Onnea kaksvuotiaalle ja kiitos blogista, täällä on mukava käydä.

Aivan ihania nuo paidat, huokaus :)

Merja a dit…

Aivan mahtava idea! Taidan tästä lähteä miehen paitakaapille...

Suvi a dit…

Hienoja paitoja. Minä aina kirpputuorilta kannan kotiin miesten paitoja, tehdäkseni niistä sitten joskus jotain.

Ja onnea kaksivuotiaalle.

kristiina a dit…

Kauniita!

Onnea kaksivuotiaalle :)

Asta a dit…

Ihania "viestejä" Pariisista !
Minun mielenkiintoni heräsi ensimmäiseksi tuosta nimestäsi: Rajamäen Rykmentti. Minä kun olen vanha suunnistajatyttö, joka on jo 50-luvulta tuntenut rykmenttiläisiä. Mistä sinä tuon nimen yhytit bogisi-otsikkoon ?
Mutta sivusi ovatkin mukavan kauniit ja inspiroivat joten meinaan seurata...

outi a dit…

Onnea! blogille ja hienoille paidoille. miesten paitakankaat on tosiaan kivoja. tykkään kans hennoista väriraidoista ja ohuesta kankaasta.

SARI a dit…

Asta : Seitsemästä Veljeksestä poimin ( sieltä varmaan suunnistajatkin ), jotenkin kuvaa tätä minun rykmenttiäni täällä ;) Tästä voi lukea otteen : http://rajamaenrykmentti.blogspot.com/2008/04/seitsemn-veljest-ja-vhn-muutakin.html