lundi 3 novembre 2008

Iski jälleen

Avenuen varressa oli tämä tuoli. Aivan uuden näköinen, erivärinen kangas kuin kuvassa - jalka vaan poikki. Otin päällisen mukaan, hain kotoa sakset ja palasin takaisin nylkemään. Jäljelle jäi vain lastulevyrunko. Sain hyvät materiaalit : kunnon puuvillakangasta, valkoista ja beigeä, vetoketjuja, superlonia ja polyestertäytettä... Eli tuota ei kannata ostaa, hyvät kankaat, mutta huonot jalat.

Tänään oli kesä taas. Ulkona 17° lämmintä - ikkunat auki ! Ja sitten on aina niitä, jotka eivät huomaa, että on ihan lämpöistä ja kulkevat pipot silmillä, kaulukset pystyssä ja kaulaliinaan käärittynä...



Hassut heijastukset.





3 commentaires:

Peanut a dit…

Katselin myös tänään matalalta paistavan auringon tuottamia varjoja talojen seinissä. Onneksi sinulla oli kamera matkassa, että sait ikuistettua.

Liivia a dit…

Pitelepä sitä lämpöä siellä yllä siihen asti kunnes tulemme. Mennään me mihin vaan, niin aina sataa. Olisi jo syytä tulla muutos tuohon karmaan.

violet a dit…

Pakkauduin eilen myös täysin säänvastaisesti liian lämpimiin vaatteisiin. Suomessa oli lähteissäni viileätä, mutta täällä olikin kymmenen paremmalla puolella...ja minä kaulureissani ja tumpuissani!