mardi 7 octobre 2008

Ovia

Innostuin Vilijonkan postauksesta ja räpsin nämä aika vauhdilla äsken kouluun mennessä. Niitähän täällä piisaa, väliinkin jäi monta. Löysin silti kaksi kertaa samanlaisen raudoituksen kahdessa eri paikassa. Laitoin pienenä, kun on niin monta kuvaa, klikkailkaa isommaksi ...

Ihania ovat pimeällä, kun rappukäytävässä palaa valo. Tai kun oven rakosesta näkyy vilaus vehreää puutarhaa - niitä on tässä korttelissa, kadulta näkymättömissa, paljon.


4 commentaires:

violet a dit…

Kyllä on komeita, ei siitä mihinkään pääse.Hollanninvuosina oli oikein ikävä sitä että ympäristössä on niin paljon kaikkea missä silmä lepää. Täällä on onneksi nyt taas tätä kaupunkilaiskauneutta - mutta se merenranta puuttuu, jota taas Haagissa sai ihailla.

himalainen a dit…

Upeita kiekuraisia oven koristuksia. Tuo salaperäisyys illalla, kun sisällä valo, voi kuvitella miten hienosti valo siilautuu läpi. Ja nuo melkein näkymättömissä olevat puutarhat ;)
Taas sellainen asia, josta täällä voi vain haaveilla, mutta onneksi on sinun kuvat ja teksti, joka palauttaa muistoja vanhoista kaupungeista. Kiitos jälleen kaupunkitunnelman välittämisestä :)

Liivia a dit…

Hienoja on! Tuo okrankeltainen olisi minun oveni.

Täällä ei paljon ovista kuvia kannata näpsiä, aika monella on järkyttävä uusi ja valkoinen sievistelevä ulko-ovi, siinä ikkunaruudut. Näyttää ihan joltain tuulikaapin ovelta.

Meidänkin ulko-ovi on kauhea, ei kyllä tuollainen valkoinen vaan toisella tapaa karmeus. Uusi ovi maksaa n. 1000-2000 e ja markkinoilla ei mitään hienoja ole. Oviongelma siis.

Ilona a dit…

Oispa täälläkin noin hienoja ovia. Voi että!

Liivian kanssa samaa mieltä näistä nykyovista.