jeudi 16 octobre 2008

Kiva kuppila

En pahemmin ehdi kahviloissa istuskelemaan, mutta jos ehtisin, niin sitten tuolla. Nurkan takana kun on. On niin mukava koko kansan kuppila - nimikin sen sanoo ... Auki aamusta iltaan, kahvi tarjoillaan kanelitankojen kera ja hiukopalaakin saa. Hinnat ovat varsin kohtuulliset tai peräti halvat, kun yleisestä kahvilahinnastosta ei minulla oikein ole käsitystä - alussa mainitusta syystä.


Puu maastopuvussa. Plataanien lehdet putoilevat pikkuhiljaa. Ruskeita ovat, eivät kovin iloisen värisiä...
5 commentaires:

Liivia a dit…

Sittenhän se on meidänkin nurkilla! Mulle kelpaa hyvin myös, mutta pihi mieheni tulee rakastamaan tuota.

himalainen a dit…

Herkullisen kuuloinen (olisipa mukava istuskella siellä, kuunnella ranskankielistä puheensorinaa..) ja näköinen kuppila.
Plataanit on jotenkin hassun näköisiä, näin ensimmäisen kerran viime keväänä vasta oikeita ja olin tosi hämmentynyt siitä, miten ne onkaan maastoutuneet.

maurelita a dit…

Hulvattoman tunnelmallinen, juuri sellainen AITO pariisilainen...

Minäkin kerran innostuin kuvaamaan plataanin runkoja, kun olin aivan ihastuksissani niitten "kurkkusalaattikuosista", ja arvatkaas miten pariisilaiset ohikulkijat toljottivat minua. Puistelivat päitään kahjolle turistille !

=D

piparminttu a dit…

Voi, kahvila näyttää juuri sellaiselta missä tahtoisin käydä, jos joskus sinne teille päin pääsisin. Ihanan idyllistä..

Katilein a dit…

En olisi kuvasta ymmärtänyt, että se on puu... Kahviloissa istuminen on ihanaa -varsinkin ulkomailla. On kivaa istuskella ja kirjoitella kortteja kavereille.