jeudi 20 août 2015

VälikausipuuhiaReissumiespizzat. Windows kympin lataaminen. Raudoitetun lasin hintojen selvittäminen. Koulutarvikkeiden ostaminen. Tuttujen tapaaminen sattumoisin. Kankaiden ratkominen. Uuden kaula-aukon väkertäminen yli 30-vuotiaaseen raatikko-paitaan. Käydä pyytämässä uusi ruuvi ja nenätallat.

4 commentaires:

Seija a dit…

Hienoissa kuvissasi on syksyn värejä. Onko Pariisissa jo syksyn oloa vai sopiiko tuo värimaailma parhaiten noihin välikausipuuhiin? Vai onko sittenkin helle ja viileä mosaiikkilattia sopivasti viilentää oloa?

SARI a dit…

Ei ole syksyn oloa, työn alla on sattunut olemaan noita värejä. Mosaiikkilattia tosiaankin sopivasti viilentää oloa, päätin pitää sen ilman mattoja niin kauan kun tuntuu mukavalta jalkapohjaan.

Liivia a dit…

Asioita, jotka mulle vieraita nuo tallat ja raatikot. Siksi virkistävää lukea sellaisista. Hyvän väristä kynsilakkaa ja ollapa kivilattia, paitsi että täällä kyllä kylmä jo hipsuttelee lattioilla vaikka päivällä lämpöä onkin. Me pyöräiltiin just tytön kanssa hankkimaan liikuntatuntivarusteita, valitsi neonvärejä....

SARI a dit…

Tallat - silmälaseissa, jotta pysyvät nenällä. Olivat aika ryytyneet.
Paidan edessä lukee Tanssiteatteri raatikko - olin nuorena tyttönä raatikon tanssikoulussa.
Täällä on tänään kolmisenkymmentä, eli lempeä välikausisää. Tykkään tosiaan tuosta kivilattiasta, vaikka pikkuinen pala se oikeastaan on ja talvella tosiaan liian kalsea ilman mattoja.