samedi 15 août 2015

Vähitellen

Yksi uusi mööpeli aiheutti monen päivän ketjureaktion.
Pihaan on ilmaantunut ulkoilemaan pikku jänis ison miehen kanssa.
Pannulaput saivat etiketit.
Kattokouru on tukossa.
Tietokone takkuaa.
Listoja.

7 commentaires:

luminen a dit…

Hienot pannulaput.

Seija a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Seija a dit…

Uusi yritys :)
Paljon on elokuun alkuusi mahtunut mukavia ja hankalia asioita.
Listoja- kumpia ne ovat sinulle? Minulle ne ovat positiivisia ja usein innostaviakin. Vai tarkoititko pientä remonttia?

SARI a dit…

Luminen : Kiitos. Pannulaput, jo perinteinen lomakäsityö. Äiti oli nuorena tyttönä Tilgmannilla töissä, oli säästynyt kortteja niiltä ajoilta (!). Niissä on ihan erityinen väriskaala. Ne muistuivat mieleen tänä keväänä Taivaantarkkailija-blogissa näkemästäni sankarihauta-kuvasta.

Seija : Lomalta palatessa vie aikansa ennen kuin kaikki alkaa mennä sujuvasti. Listat ovat välttämättömiä juuri sen takia : ostos-, tehtävä-, ompelu-, koulutavara-, jne ... Ei remonttia tällä kertaa, vaikka paikka paikoin olisi tarpeen sekin.

Anonyme a dit…

Kauniita käsitöitä.
Niitä tehdessä voi saada palan maailmaa haltuun, vaikka moni asia olisikin epäkunnossa (ja sellaiseksi jäisi). Saman tapaan rauhoittaa vain saunan lämmittäminen ja leivän tai sämpylöiden leipominen.

Satu a dit…

Ihanat, tosi ihanat pannulaput! Ja kortit niissä. Listat, tarvitsen listoja, mutten saa niitä aikaan, enkä juuri nyt muutakaan. Arkiahdistus.

SARI a dit…

Katveita : Ympyrävirkkaus on todella aika meditatiivista hommaa. Sämpylänleipomisesta en voi sanoa samaa, ensinnä täkäläisistä jauhoista ei koskaan tiedä irtoaako taikina ikinä sormista ja toisaalta nouseeko taikina ensinkään. Liian epävarmaa hommaa - olen luopunut kokonaan. Saunanlämmitys, joo - tuli lämmitettyä lomalla aika usein, vuoden tarpeiksi.

Satu : Oikeastaan äidin idis leikata nelikuvaiset kortit minikorteiksi, taakse leimasin logon.
Voi arkiahdistus, siihen auttaa ehkä tuo "vähitellen". Täällä ollaan vielä jossakin välimaastossa : ei ihan enää lomalla, mutta toisaalta taas kyllä vielä.