vendredi 27 février 2015

Onnenpäivä


Kello 11, lomalaiset kuorsaavat täysillä. Hyvä mieli blogiteksteistä. Mike Brodien kuvat. Visiitin mahdollisuus. Kirje, jonka päälle on tainnut kaatua postimiehen aamukahvit. Pullohiekka ja pussilakana annettavaksi eteenpäin. Sadeviikon jälkeen aurinko lämmittää ihmiset. Kodissa on kaaos ja puhelin soi.

8 commentaires:

himalainen a dit…

Meilläkin aurinko paistoi hetken, ihmeellinen pilvien välistä tuleva valo. Leppoisa meininki, lomalaiset ottavat rennosti. Nämä päivät on tehneet ihmeitä.
Auts kirjeelle, oliko sisus enää pelastettavissa... :)

SARI a dit…

Oi kyllä, sisus oli kunnossa - suurkiitos ! Hauskaa, kun juuri tässä aamusella kommentoimme puolin ja toisin kirjeen odotellessa tuolla laatikossa.

Kirja ! Kiinnostava ! Olin huomannut sen olemassaolon joistakin blogeista. Hyvä koko, voi kuljettaa mukanakin, jos on jossakin hetki aikaa.

Tyttö sanoi kirjan paperista : " Mitä tuo paperi on, ihankuin vessapaperia. Koulussa on tuollaista, vaaleanpunaista ... "

Liivia a dit…

Ihanan näköistä postia ja postimies on vielä vaan tehnyt siitä upeamman.
Aurinko sais näyttäytyä täälläkin.
Mikäs kirja? Rupesi kiinnostamaan.

SARI a dit…

Liivia : Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Nimi on ainakin lupaava.

Maria a dit…

Ihana kirja niin viisas!Samaa kirjepaperia tupsahti minunkin postilaatikkooni ♥voi miten hän on suloinen kun iloa antaa.Sinun posteissasi on valoa paljon.Kiitos Sari siitä.

SARI a dit…

Kiitos, Maria. Eilen oli jotenkin kaikki kohdallaan ja valohoitoa taivaantäydeltä.

Satu a dit…

Oioi mitkä kuvat, ihanat! Sukkahousut! Pelargoniat! Kahvitahrat! Ja tuo Himalainen, hän on hurmaava otus :) Tää sun teksti tässä on myös niin valoa täynnä, taidankin jäädä tänne. Sä sait niin ihanan kirjan, luin sen kesällä, tärkeä!

SARI a dit…

Kiitos Satu. Pelargoniat ovat punastuneet talven aikana, mutta sinnittelevät vaan ulkona. Jää tänne vaan, tervetuloa. Kirja tuntuu sopivalta luettavalta juuri nyt.