dimanche 15 février 2015

Kolme asiaa tältä viikolta

Kyykistyin juttelemaan vauvalle leipäkaupassa. Vauva halasi minua, pieni prinsessa.

Vanha, hiukan kumarainen nainen istui pesulan penkillä ja söi suklaata. Hymyili ja heilautti kättään, kun lähtiessäni toivotin hyvää päivää.

Näin kahden poliisin lämmittelevän käsiään luotiliivien sisässä. Niinkuin kissat.

Lisäys : Runeberginpäivä meni ohi, jäi tortut leipomatta. Huomasin juuri, että on laskiassunnuntai, mutta uunissa on ystävänpäivänkakku eikä pullat. Hyvää laskiaista.

7 commentaires:

Maria a dit…

Kiitos Sari.

Julia a dit…

Ihanat. Ja valokin kuvassa.

Satu a dit…

Minäkin vasta tajusin, että on laskiaissunnuntai. Huolestuttavaa, sillä olen laskiaispullien fani.

Ihanat kolme asiaa :)

Liivia a dit…

Onneksi sain sun torttujas viime vuonna, kuvakin on todisteena! Ai niin, sehän olikin toinen kerta mun elämässä kun söin runebergintortun, jossain toitotin että olisin vain kerran syönyt.
Mutta nyt voinkin todeta että edellisestä laskiaspullastakin on kauan. Minusta kaikki nuo merkkipäiväleivonnaiset on kaupoissa aina liian kalliita, en raaski ostaa, enkä itseasiassa tykkää yhtään kermavaahdosta.

Kiitos linkistä. Meni s-posti jumiin, en voinut sitä kautta vastata. Siellä haluaisin istua just nyt, enkä yhtään epäröisi. Kunpa.

Kirjailijatar a dit…

Hyviä kuvia, nuo kaikki. Etenkin se vanha rouva syömässä pesulassa suklaata, se jotenkin iski nyt. Minäkin haluaisin olla joskus sellainen vanha rouva, joka syö suklaata pesulassa.

SARI a dit…

Aurinko on jo sen verran korkealla, että aamupäivän vino valo osuu ikkunaan.

Liivia : olinkin ihan unohtanut, että kiikutin sulle runebergintortun silloin. Mukavat juttutuokiot ovat kyllä olleet mielessä. Olen yleensä muistanut kaikki merkkipäiväleivonnaiset - tänä vuonna on menneet jostakin syystä pasmat sekaisin. Hernesopan kyllä keitin eilen laskiaistiistai kunniaksi.

La Recyclerie on kyllä käytävä katsastamassa, lehtileike on ollut pöydällä jo kauan.

Muillekin tiedoksi : http://www.larecyclerie.com/

Kirjailijatar : ihan samaa mieltä. Olisin mielelläni vanha rouva, joka tekisi, mitä lystää ja missä lystää.

Nina a dit…

Hymyilyttää tuo suklaansyöjä :)

Kävin juuri kauppahallista laskiaispullaa, hillolla. Runebergintorttujakin taisin syödä peräti 3. Olen kalenteriperinneleivosten fani.