dimanche 15 août 2010

LomaltapaluubluesIhan täysillä. Sataa kaatamalla. Käy tuuli läpi pääni etelästä pohjoiseen. Minulla on Laiho-essu Lohjalta.
Tuntuu siltä, kuin tässä samassa paketissa olisi kymmenen eri ihmistä. Yksi niistä jäi sinne laiturinnokkaan istumaan, ne yhdeksän muuta elävät kukin omaa elämäänsä isompine ja pienempine huolineen. Yksinkertaiset ajatukset ovat tyystin hävinneet. Tässä sitä vaan räpiköidään.
Löysin viikolla varastostani korttisarjan Onnen ABC. Tanja Aholan ja Ninna Kuismasen samannimisestä valokuvanäyttelystä vuodelta 1995. Hetken piti miettiä ennen kuin muistin, mutta muistin kuitenkin. Mitähän heille kuuluu ?6 commentaires:

himalainen a dit…

Ihania sinisiä kuvia.

Blues myös täällä, täysi sellainen. Voi ei tätä. En edes tiedä mikä on pahin, oman arjen alku ja aikataulu vai lasten koulun alku ja kiukku siitä miksi sen pitää alkaa jo nyt vaiko se että kesä jättää jäähyväisiä. Huh!

Hyvin kuvailtu tuo kymmenen eri ihmistä. Siltä se tuntuu. Se yksi minua haikailee vieläkin retkille merelle, illalla sinne istumaan, niin että aurinko lämmittäisi hiekkaista ihoa, ei halua uskoa, että ne päivät ovat jälleen ohi, kunnes ehkä taas tulevat.

Mitähän heille kuuluu. Googletitko, heräsi mielenkiinto. Kaunis kortti. Tuntuu, että siitä on niin kauan kun oli vuosi 95. Olen kadottanut tärkeitä ihmisiä tuolta vuodelta. Siitäkin tulee nyt haikeus.

Menen laittamaan ruokaa. Se tuo lämpöä.

Joola a dit…

Ihana tuo seinämaalaus ja ihana tuo mitä kirjoitit. Minullakin tuo olo. Paitsi osalla niistä kymmenestä minusta on ihan kiva olo. Voima bluessia täältä suomesta.

Anonyme a dit…

Mulla on sama blues jatkunut kuun alusta. Täälläkin sataaaa vaan koko ajan. Yöllä tuli taas reippaasti. Koko maa on alerte orange vielä tämän päivän.

Liivia a dit…

Tuo lintuseinä on niiiiin ihana, etten pysty nyt ajattelemaan mitään muuta. Onko se uusi? Teidän nurkalla?

isoinpapu a dit…

Yhdeksän papua nukkuu sikeästi, suorastaan horroksessa. Se yksi ainoa hereilläoleva yrittää herättää niitä muita, ja ärsyyntyy jos joku niistä nukkumateista vielä kehtaa nähdä hyvää unta.

Lintuseinä on ihana. Oi. Kraa!

SARI a dit…

Sunnuntai olikin sitten täysi katastrofi. Piti kokeilla vai pikku muutoksia layoutiin, mutta yhtäkkiä koko vanha layout hävisi sen siliän tien. Meni sitten koko päivä siihen että sain kasaan edes jotakin kevollista. Tuommoinen se nyt sitten on - ei voi mitään.

Himalainen : googletin vähän, ei löytynyt kovin paljoa

Joola : niin kiva kuulla sinusta !

Ja kaikille lintuseinästä : se on tällä samalla tiellä, keväällä ilmestyi. Ihan läheltä ei huomaakaan, kun maalaus muuttuu kolmiulotteisemmaksi vasta ylempänä ja lentävä lintu näkyy vain toiselta puolen tietä.