mardi 2 mars 2010

Parfois je rêve d'une petite vie tranquille ...


...mais je crois que je ne suis pas faite pour ça. Tällainen lause tuli mieleen tänä aamuna. Käännös : Joskus haaveilen rauhaisasta pikku elämästä, mutta luulen että minua ei ole tehty sitä varten. Hohhoijaa.
Eilen tuli rehkittyä ikkunat puhtaiksi molemmin puolin. Ja myrskyn jälkeen ollaan saatu nauttia auringosta. Ostin juuri fenkolia, terveiset Himalaiselle. Oli niin halpaa, 99 senttiä kilo. Illalla sitten istun paistinpannun vieressä ja odottelen. Mitä tuleman pitää.
Loma on tuonut kuvioihin vaikka millä mitalla kummallista asiaa hoidettavaksi. Hyvä niin, ehkä ne juuri lomalla saa helpommin hoidetuksi. Tiedä häntä, loppuviikko näyttää.

8 commentaires:

isoinpapu a dit…

Haa! Käänsin melkein oikein! En vaan muistanut mitä on tranquille. Ehkä sekin on aika kuvaavaa :)

Toivottavasti kummalliset asiat tulevat tolkkuihinsa.

Liivia a dit…

Hyvä Isoinpapu! Mä en selvinnyt rêve-sanasta ja siksi mätti koko ajatus. Mutta onneksi oli suomennos:)

Pidä se aurinko taivaalla! Fenkoli-istunto multa yhä kokematta, ei ole fenkoleita kaupoissamme näkynyt...kaupungissa oli, mutta yksi maksoi 2 euroa. Jätin sinne.

Thilda a dit…

Hups, katsoi eilen kuvasi huolimattomasti, enkä ymmärtänyt ilmaisesti näkemääni. Nyt tuo hieno laukku meni tajuntaan heti! Itellä juuri käsilaukkuinventointi meneillään.

piilomaja a dit…

Moi je pense d’avoir une (petite vie tranquille)- et qu’es que ça donne: je rêve des aventures!

himalainen a dit…

On teillä kyllä ihan eri hinnat fenkoleilla ja valo.

Ymmärsin vain petite-kohdan, pikkuasioita... :)

Merja a dit…

Mä luulen että haaveilen sekä sun että Piilomajan tapaan. Luulen että enemmän on noita seikkailuja kyllä: rauhaa tästä huushollista harvemmin löytyy. No päiväsaikaan joo, kun ovat koulussa..

Ihana ikkuna. Pääsiskin ostoksille putiikkiis. Kuka kuuntelee: tahdon Pariisiin!

Sari a dit…

Yritän minäkin molempia : eilen aamulla puoli yhdeksän aikoihin virkkasin sipulipussia paikassa, jonka nimi on Tribunal de Commerce. Ile de la Cité, Seinen rannalla, upeat olosuhteet ...

Kirjailijatar a dit…

Minäkin haaveilen joskus rauhallisesta pikku elämästä, mutta ehkä viihdyn paremmin tässä vuoristoradassa. Välillä on rauhallista ja liikkumatonta, sitten tuulee taas kova hässäkkä. Ääripäissä liikkuminen on kivaa :)