mercredi 31 mars 2010

Äkkiä menee ...


Viikot meinaan. Jäi rairuohokin kasvattamatta tänä vuonna. Sain pääsiäispostia, sydäntä lämmitti. Ja muuta tärkeää ja kiireellistä. Eli nyt tulee pari päivää sen luokan menoa, että taitaa ompelut jäädä toistaiseksi. Jos sitten pääsiäinen olisi rauhaisa, siinähän on vallan maanantaikin lomaa - huomasin. Siihen asti : Que la Force soit avec moi.

10 commentaires:

Anonyme a dit…

Mahottoman sulosia sydämiä!Ja hieno kassi tuossa aiemmassa kuvassa.

Riehakasta pääsiäistä!

Lempi Sveitsistä

Anonyme a dit…

Musta tuntuu että La Force on ollut täällä avec nous....viime päivinä on Star Wars sen verran usein ollut esillä Lego-leikeissä.
Mutta voima olkoon sinunkin kanssas niin saat hommat hoidettua!
Ilahduttavat nuo sydämet.

Kristina a dit…

Riemuisaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Toivoo,
Kristina

isoinpapu a dit…

Ai mahtavaa, nyt mä osaan sanoa ton ranskaksi! Poika A alkoi syksyllä koulussa opiskella ranskaa, on aika tärkeä lause tollasille 11-vuotiaille:)

Hyvää pääsiäistä!

Kirjailijatar a dit…

Ymmärsin tuon lauseen, mikä hämmästytti itseäni vallan tavattomasti. Meilläkin jäi rairuohot pussiin. Riemukasta pääsiäistä sinne!

marika a dit…

Hyvää pääsiäistä Sari!

Merja a dit…

Voimia vaan ja hyvää pääsiäistä!

Solen a dit…

Hyvää pääsiäistä täältä islannista!

Ihania sydämiä.

Liivia a dit…

Ihana hame tuloss.

Meilläkin rairuoho on tänä vuonna ihan onneton rääpäle. Muistin sen vasta paria päivää vaille, ja siemenet oli jo kaupoista loppu. Viime vuotisia löytyi pussinpohjat. Saatiin harva ruoho, ei montaa kortta pystyssä.

Antoisia kiireitä!

Maria a dit…

Herkulliset sivut sinulla .Näin kotituolissa matkustavalle!Kiitos !Kutkuttavaa arjen postausta .Keväälle iloa!terv viiden tyttären äiti