dimanche 1 novembre 2009

Homemade, handmade etc ...

Olette ehkä huomanneet, että tuonne sivuun on ilmestynyt kaikenlaista sälää. Liityin jokin aika sitten Handmade(in)France verkostoon. Klikkaamalla noita kuvioita pääsee eteenpäin. Heillä on valmisteilla joulumarkkinat, joista toivon tietysti jonkinlaista asiakaskunnan laajennusta ja mainosta minullekin. Mutta sitä vartenhan piti olla nettikauppaa sun muuta värkkiä valmiina. Tämä sateinen iltapäivä meni, että sain kasaan tuollaisen pikku Koti - katalookin. Lisään sinne sitten sitä mukaa ... mutta käykää katsomassa ja kertokaa mielipiteitä, olen kiitollinen neuvoista ja kritiikistäkin. Tuli hiukan kiire, kun markkinat oli tarkoitus pyöräyttää käyntiin heti marraskuussa ... siis tänään.

5 commentaires:

Liivia a dit…

Koti-katalookki näytti oikein hyvältä!

Marjis a dit…

Samaa mieltä Liivian kanssa, kataloogi näyttää oikein hienolta ja tuotteesi ovat ihania! Mites tuo ostaminen tapahtuu, jos löytää kiinnostavia tuotteita?

SARI a dit…

Mannukka : se on niin alkeellinen katalooki, että minulle lähetetään sähköpostia ja sovitaan muodollisuuksista. Suomeen ostaminen on sikäli helppoa, että voi maksaa tililleni sinne. Postimaksu tulee hintaan lisäksi.

violet a dit…

Hyvin olet kiireessäkin saanut katalookin kasaan;-)
En mä oikein mitään ehdotuksia osaa antaa...ihan hyvä noin.

Varmasti muuten hyvä idea liittyä siihen HandmadeFrance -juttuun.
Näkyvyyttä, nääs!

Hilja a dit…

Hienolta näyttää vaikken ranskaa osaakkaan pätkääkään, mut se on hauska arvailla mitä ne sanat tarkottaa.:)
(lutins=tonttu?, chaussettes=villasukat?...)