lundi 28 septembre 2009

Satoa

Viikonloppu oli aurinkoinen ja lämmin. Kaupan omenat olivat kuin pihapuusta pudonneita, niin hyviäkin.
Sunnuntaipäivä kului korttelin kyläkirppiksellä. Löytyi yhtä ja toista kivaa ja tarpeellista, rahaakaan ei mennyt liikaa. Noita kortteja kaupitteli joku ystävänsä puolesta. Ihastuin vallan ja googlesta löysin lisää mukavannäköstä työtä, kas tässä. Siinä alla on arkkitehtiopiskelijoiden lehden painolaatta ( ohutta peltiä se on ) 70-luvulta, kuulemma. Niitä oli yhdessä pöydässä kasapäin kaikenlaisia hienoja. Yhden sitten raaskin kolmella eurolla.


Ja saippuateline, kynttilöitä, koottavia pahvieläimiä, vaihtokehyksiä, rautalankahyllykkö, barbeja, kukkaroita, hevonenkin ... Löytyi myös lapsi, joka eksyi taas, niin kuin joka vuosi - samassa paikassa. Onneksi kyläyhdistyksen väki on tarkkaavaista ja tehokasta joukkoa näissä tilanteissa. Kiitos heille ja tiedoksi pariisilaislukijoille : näitä rientoja järjestetään nykyään jo muuallakin Pariisissa, tapahtumakalenteri ynnä muuta tässä.3 commentaires:

Marja a dit…

Tosi hienoja kortteja kyllä.

Saippuatelineestä olen vähän kateellinen, jotain tuollaista on haussa itselläkin. Ehkä joskus löytyy. Vanhojen käyttöesineiden muotoilussa viehättää se estetiikan ajattelu, joka ei enää nykyään ole niin vallalla.

piparminttu a dit…

Joku optinenharha iski ja hutaisten luku, kävin täällä nimittäin aiemmin ja ajattelin, että ekassa kuvassa olevat omenat&pöytäliina ovat kortti myös :)

Toteutin haasteesi!

himalainen a dit…

Tuo yläkuva on niin lämmin ja kaunis. Ihan selvästi koti :) Tuli hyvä mieli tästä kuvasta ja tekstistä. Ja löytynyt lapsi sekä välittävät ihmiset, tärkeitä asioita.