vendredi 20 mars 2009

Fleuri

Heti ensiksi täytyy sanoa, että tytär entrasi kameran säätöjä - siksi totuudenmukaisemmat värit. Ihanaa. Tästäkin tuli aika hauska versio. Jotkut ehkä muistavat kankaan täältä.

Värejä huomiseksi - jos vaan pääsee niihin käsiksi. Nyt kolottaa paikkoja siihen malliin, että on päästävä pehkuihin ja sassiin. Ei mitään kevättautia kiitos.

Jos haluatte nähdä ihmeellisiä asioita, katsokaa tänne tai tänne. Tämän aamupäivän blogilöytö.


7 commentaires:

violet a dit…

Ruusukankainen paita on hieno!
Haluaisin olla sen verran lauta ettei tarvitsisi pitää liivejä....vihaan sitä kun olkaimet näkyy jos on tämän tyyppinen vaate. Ylipäätään olen aina toivonut olevani semmonen kuppi A;-)

Kiitos aivan loistavista linkeistä!
Ihailin kuvia pitkään. Tykkään niiden väreistä vaikka kuvissa sinänsä on jotakin jonka tunnen nähneeni viime aikoina monissakin paikoissa. Jotakin liian tuttua vaikka paljon uuttakin.

marika a dit…

Oi,oi mitkä värit - ihana, ihana ruusupaita!

Elena a dit…

Kiva pikkupaita, kesa vilisee mielessa.

Kiitos linkkivihjeista.

Sari a dit…

Violet : no niin, minähän olen aivan kupiton malli ;) Olen tosi tyytyväinen, eivät ole tiellä. Neljä lasta on kumminkin tullut niilläkin ruokittua ... eli tarkoituksenmukaiset.

violet a dit…

Nauratti toi sun vastaus;-) Ei mutta siis olen aina ollut kade kaltaisillesi. Ei ole rinnukset tiellä, ei roiku, ei tarvi välttämättä edes liivejä. En ole ihan sinut sen jutun kanssa että olen kuppi C -vaikka onhan sekin tietysti paljon vähemmän kuin vaikka E!

Liivia a dit…

Tykkään kovasti paljon tuosta topista! Mustalaisromanttiikkaa sopivasti.

Liivia a dit…

Niin, ja minäkin kade kupittomille:)