lundi 25 mai 2015

Vapaapäivä(t)


Tiskattu
Kirjoitettu
Strukturoitu
Pantu nimi alle
Lähes huomaamaton tuulenhenkäys avonaisista ikkunoista
Puistossakin oli miellyttävää, eilen

6 commentaires:

Satu a dit…

Kirjoitettu... voi miten pääsisin siihen tilaan. Ottaisin myös vapaapäivät, kyllä.

Ilona a dit…

Oi, pidän kovasti papereista ikkunanpielessä, miten tavatonta ja miten luontevaa samanaikaisesti.

SARI a dit…

Satu : Kirjoittaminen vaatii aikaa, varsinkin kun kirjoittaa käsin. Tänään oli hiukan.

Ilona : Tuolla tavoin, leikkaa-liimaa-menetelmällä, tein lopputyötäni aikoja sitten. Tässä on työn alla Baudelairen biografia tyttären kanssa nelikätisesti.

Anonyme a dit…

Oli niin ihanaa kun oli pitkä viikonloppu! Nukuin väsyäni sukulaisten huomassa ja sain tutustua huippuun bio -viljelijäân.
Piilomajan Kati

Liivia a dit…

Minä kirjoitin yliopistotyöni papan vanhalla analogikirjoituskoneella, jossa yksi kirjain ei suostunut pomppaamaan tekstiin, se piti aina lisätä käsin. Ei taitaisi mennä enää moiset läpi. Täällä Suomessa ei enää käsinkirjoiteta yhtään missään, se on surullista- ja etenkin se ettei nuoriso osaa enää kirjoittaa käsin ollenkaan, mutta näin täällä on haluttu ihan viralliselta taholta.

SARI a dit…

Kati : Pitkä viikonloppu tuli tarpeeseen ! Tänään heräsin puoli viisi ja kiikutin yhden luokkaretkeläisen juna-asemalle.

Liivia : Minä viimeistelin sen sillisalaatin koulun sihteerin vieressä sen aikaisella kirjoituskoneella, yksisormijärjestelmällä tai jotain sinnepäin. Korjausnäppäin siinä kyllä oli.
Täällä - onneksi - vielä kaikki koulussa kirjoitetaan käsin. Luulen, että lukiossakin. Minusta käsin kirjoittaminen harjoittaa aivoja ihan toisin, kuin konekirjoitus - tai mikä lie ruudunhipaisumeininki.