samedi 16 mai 2015

Kunpa olisi aikaa lukea !

Kolossi lepäsi puiston aidan kiveyksellä jokin aika sitten. Béatrice Commengén kirjan löysin eilen kadulta roskapussista hieman multaisena ja osina, mutta kaikki sivut tallella. Nyt on saatava paperityöt ja ompelukset pois alta.

3 commentaires:

Kati aviron-violet a dit…

EnsinnÄkin: tykkään kauheasti viimeaikaisista kuvistasi!

Mietin voinko sanoa ettei minulla ole aikaa lukea vai onko sittenkin niin etten osaa keskittyä silloin kun se pienikin aika olisi? Tai olen silloin niinväsynyt, etten pysty.
Kuitenkin lopputulos on sama. En yhtäkään kirjaa loppuun asti ole pitkään aikaan lukenut. ALoitettujen pino sängyn vieressä on huikea.

Liivia a dit…

Minäkin sanon samaa: olen kovasti nauttinut viimeaikaisista kuvistasi, ennenkin, mutta nyt on jotain enemmän.

Kohtalo on nyt selvästi päättänyt että Henry Miller on sun toukokuun mies:)
Kaksi elämäkertaa olen hänestä lukenut, en muista onko sama kirjoittaja kuin tuo tuossa. Toinen oli huono, toinen aika hyväkin.
Ja tuon Kreikkaan sijoittuvan kirjan ostin kerran divarista (vanhassa suomennoksessa hieno kansi) ja olen säästänyt sitä jos joskus pääsisin uudelleen Kreikkaan- mutta eipä näy sellaista matkaa, joten pitänee kai siihen tarttua ihan muissa maisemissa.

SARI a dit…

Ohhoh, kiitos Kati la Liivia ! Tänä keväänä on tullut reissattua kaupunkia ristiin rastiin eli ottettua kuvia muustakin kuin keittiön pöytäliinasta.

Illalla lukeminen ei minulta onnistu, nukahdan heti. Eikä kotona lukeminen yleensäkään, aina on isompaa tai pienempää kaaosta selvitettävänä. Luin syyspuolella uimahallissa, kun luotsasin sinne koululaisia - kirja jäi hiukan kesken, kun uimasessiot loppuivat. Nyt olen lukenut Sei Shonagonia jo monta kuukautta, viime aikoina sunnuntaisin puistossa - josko tänään saisin loppuun.

Olen lukenut Milleriä Suomeksi eli viimeksi reilut parikymmentä vuotta sitten. Tuon Marussin kolossinkin, en muista siitä kyllä mitään. Elämäkerta kiinnostaa kovasti.

Toukokuun mies :) Tai kesäkuun.