dimanche 13 novembre 2011

Marraskuun valo

Kaaoskin näyttää mukavalta, kun aurinko leikkii siinä.

Tällä viikolla on ollut visiittiä, lähempää ja kauempaa. On ollut kivaa. Olen saanut sanoja, Kiss-Kiss-karkkeja, Vitalis-purkin, kangasta, uljaan ruusun ja kaksi kassillista tuoreita saksanpähkinöitä.

Tänä iltana pääsin, pikkuleivänpaiston jälkeen, kylään vuorostani itsekin.
On ollut viihtyisä viikko ja ruokakin on ollut hyvää.

6 commentaires:

Liivia a dit…

Et usko, kuinka harmttaa se vähäinen aikani siellä luonasi. Mutta olen iloinen edes siitä. Siihen auringon läikkään olisin tahtonut jäädä ilman kiirettä ja kuuntelemaan juttujasi. Sinä säteilit!

Irmastiina a dit…

Kauniita kuvia auringon leikistä...☺

himalainen a dit…

Nämä sinun kuvat säteilevät myös, ihana aloittaa maanantai sinun kuvien kanssa. Meillä on hento aavistus kellertävää valoa, yritän pyydystää siitä kaiken talteen, kulkea sen perässä, onneksi täytyy lähteä vasta kun hämärä alkaa tulla.
Täällä valo on nyt niin vähäistä, mutta tykkään seurata sen pienen valon kulkua päivän mittaan aivan erityisesti, se on arvokasta valoa.

Maria a dit…

Kaunista hyvänmielen arkea sinulla täällä ja tuo valo se on suloisen pehmeä.

Jutta a dit…

Olipa mukavaa nähdä, vaikkakin niin kovin pikaisesti! :) Ihanaa arkea siellä Batignollesissa epäilemättä vietät! Mulla on nyt jo ikävä Rue Lepicin jouluvaloja, jotka syttyivät lähtöpäivänämme.

Ladurée oli odotuksien arvoinen, kävimme kahdesti visiitillä. Macaronit olivat erinomaisia kuten ennakkotieto antoi ymmärtää, mutta eivät nyt sentään ihan tajunnanräjäyttäviä. Muut leivokset sen sijaan kyllä olivat taivaallisen kauniita ja herkullisia. Tuore minttutee hurmasi minut ja Timo ihastui Cafe viennoisiin, joka kyllä olikin parasta mitä on Pariisissa maistettu. Kaunis ympäristö oli suurinta antia, käykää ihmeessä joskus - tytöt tykkäisivät taatusti! Sanoinkin siinä ensimmäistä kertaa istuskellessa, että oi, jos tänne olisi päässyt lapsena, niin olisi tuntunut ihan prinsessaleikiltä.

Terveisiä nyt sitten vaan Oulusta, josta pikku hiljaa valutaan kohti Helsinkiä ja ennen pitkää sinne vielä vähän alemmas. :) Toivottavasti se tapahtuu pian!

Joola a dit…

"Kaaoskin näyttää mukavalta, kun aurinko leikkii siinä."
Olen niin samaa mieltä. Täälläkin marraskuu suonut edes välillä auringonsäteitä ja samasta ilahtunut useamman kerran.