lundi 7 juin 2010

Universaaleja totuuksia


Eli : Kun on tullut otettua hiukka liikaa ...
Näinhän on meille kaikille käynyt - varovasti arvioiden ainakin kerran. Ja siinä tilassa kulttuurierot tuntuvat vähenevän huomattavasti.
Menin ostamaan tyttärelle kirjaa, sitä ei saanut kuin tilaamalla - ostin tämän mainion pikku kirjasen, jolle olen hykerrellyt jo useamman kerran ostosreissuilla. Sarjaan kuuluu muitakin osia ( klikkaa sanaan edition ). Ja kirjakaupassa kannattaa käydä, jos sattuu kulmille : Librairie des Batignolles 48, rue des Moines 75017 Paris. Siellä on myös ihan mukava valikoima postikortteja ja vihkoja.

4 commentaires:

piilomaja a dit…

Vaikuttaa hauskalta - vaikkei se tietysti hauskaa olekaan kun pitää meditoida vessassa jne.;-)

Muistan muuten miten joskus opiskeluaikana olin Suomen gallupillla tekemässä puhelinhastatteluja. Yhdessä haastattelussa piti vastata alkoholinkäyttöön liittyviin kysymyksiin. Ikäryhmän n. 30-50 -vuotiaat naiset väittivät lähes järjestäin etteivät joko koskaan juo mitään tai sitten se oli se "lasi viiniä joskus tosi tosi harvoin hyvän ruuan kanssa".
Joopa joo, ajattelin.

Virginie Gervais-Marchal a dit…

ça ne m'arrive jamais!!!!

;)

Kirjailijatar a dit…

Un peu trop tosiaan. Vaikuttaa hyväntuulen kirjalta. Uskon helposti tuon, mitä Violet kertoit tuossa. Ihmisillä on tapana varmaan aliarvioida alkoholin kulutuksensa.

piilomaja a dit…

Kirjailijattarelle; joo, ja kato sitten on se porukka joka kyllä itse tietää tasan tarkkaan paljonko menee mutta joka kaunistelee koska 1) naisen ei kuulu juoda 2) HIENON naisen varsinkaan ei kuulu juoda.