lundi 10 mai 2010

Jatkoa edelliseen ...


Tänään onnisti verotoimistossa. Ja mennen tullen. Mennessä löysin kansion, kun ei mitään ollutkaan mukana niille papereille. Tullessa löysin pienen ruusupensaan, oliivipuun ja kieloja. Sekä teerasian, joka oli myös soittorasia. Päällä lukee Nocturne Oriental Mariage Frères.
Oi, mikä yllätys : kotona odotti postilaatikossa Siilin Eleganssi kirjeen kera. Istahdin tuohon pihaan kirjettä lukemaan ja taivaalle katselemaan. Ihana aamu. Kiitos siitä.
Istutin kaikki löydöt maahan ja ruukkuihin. Sammalpaketissa oli kymmenen pientä kieloa.


7 commentaires:

Joana a dit…

Voi onnea! Minäkin sain jokin aika sitten ystävältä samanlaisen paketin. Ihana kirja!

Liivia a dit…

Oi miten mahtava lähetys! Tahdon tuon kirjan myös. Onneksi on syntymäpäivä tulossa...

Kristina a dit…

Minä en kerta kaikkiaan ymmärrä, että sinä löydät koko ajan niin paljon kaikkea ihanaa! Olen niin kade...niin kade...näet varmaan taivaalla vihreän viirun Helsingin kohdalla. Se lähtee minusta...asun Helsingin korkeimmalla paikalla :)
Liityin Facebookissa roskalava yhteisöön, joka ilmoittaa missä hyvä lava jne. Ei sieltäkään paljon mitään kuulu...:)
Jos joskus haluat niitä löytämiäsi tietosanakirjoja myydä, niin täällä olisi yksi ostaja. Tai ala myymään sivullasi kaikkea löytämääsi ja kirppis kamaa. Saisit varmaan hyvin kauppoja. Tässä sinulle yksi esimerkki: http://willows95988.typepad.com/
Hän myy mielestäni tosi hyvin ja kovin hyvään hintaan...joskus ihan ihmetyttää.

Että semmosta...
Terveisin Kristina
Ps. meille pitäisi tulla helle keskiviikkona :)

SARI a dit…

Hiiriemo ja Liivia : tuo on ihana kirja, olen niin mielissäni. Oli ihan pakko sitten ostaa se ranskaksi ja antaa eteenpäin. Naapuriin meni - odotan kommentteja sieltäpäin. Ja jos lainaisi sen sitten ja lukisi uudestaan alkuperäisenä ...

Kristina : täältä löytää, kun pitää silmät auki, eikä kainostele roskapönttöjen kaivelua. Riippuu tietysti kortteleista : mitä enemmän rahaa - sitä helpommin heitetään tavaraa menemään.

Myytäväksi mun löydöistä ei kyllä ole, käyttöön päätyvät useimmiten. Ne sanakirjatkin. Taitavat muuten painaa kolmatta kiloa osa.

Toivotaan hellettä sinne ja tänne :)

Stazzy a dit…

Hei, jätin sinulle ja löydöillesi kukan blogiini, käy löytämässä se sieltä :D
http://stazzy.net/index.php/2010/wild-sheep-chase

himalainen a dit…

Meille tuli nyt lämmin :) Piti tulla heti kertomaan sinulle ;-) Tämä on ihana aamu, taidan juoda aamukahvit ulkona vaikka mikä olisi.

Mulla on runkoruusu sisällä odottamassa ulospääsyä, tänään ainakin uskallan viedä sen jo ulos. Odottelen valkovuokkoja myös, pitää lähteä tonkimaan pihalle ja etsimään mitä löytyy.

Siilin eleganssista tuli hyvä ja iloinen mieli :) Sinun blogista tulee sellainen myös.

Kirjailijatar a dit…

Olen varannut tuon kirjan kirjatosta, mutta tiedä häntä sitten koska sen onnistunut saamaan. Niin harvoin nykyään saa oikeita kirjeitä ja paketteja, että ne ilahduttavat hirmuisesti. Ihania löytöjä! Minä en ole aikoihin löytänyt mitään.