mercredi 7 octobre 2009

Fashion from perunapelto

Sain kutsun Sami Korhosen pippaloihin : Soirée Fashion Design. Mitäs tykkäätte, olisko hyvä luukki sinne ? Aika roots ainakin, ja itse tehty. Kerron sitten ... ja jos joku pariisinlukija haluaa tulla mukaan niin ilmoittaa, lähetän kutsun.

11 commentaires:

Mirva a dit…

Minulla on nyt kumma himo mahdollisimman orgaaniseen ja pelkistettyyn vaatetukseen, joten laittaisin kyllä tuon päälleni, näyttää ihanalta!

marika a dit…

Tykkään kovasti, cool!

Joola a dit…

Hyvältä näyttää!

himalainen a dit…

Upeaa. Kopioin heti tätä täällä perunapellon laitamilla, niin oikea tuo roots. Tykkään paljon näistä sävyistä ja karheudesta. Ehkä täällä yhdistän siihen vielä mukaan paksua villaa, pian monessa kerroksessakin.

Annakaisa a dit…

Hei!
ekaa kertaa kommentoin, kun aivan hullaannuin noista sun vaatteista. Aivan mielettömän ihanat!! Korut ja kengät, kaikki tosi kauniit!

Rakastan itsekkin tuollaisia monikäyttö vaatteita (tai musta ne ovat sellaisia :)), jotka sopivat sekä kauppareisulle, kaupunkikävelylle kuin juhlaan.
Ja niillä on mukava olo jokapaikassa. Itse olen huono ompelija ja harmittaa kun en voi itse valmistaa juuri sellaisia vaatteita kuin haluaisin.

violet a dit…

Kyllä tässä on nyt kaikki paikallaan ja sinut tavanneena uskallan sanoa vielä että tyyliisi sopii.
Oikein piristävää.
Olen jotenkin aika tympiintynyt juuri nyt akkainlehtien muotikuviin ja kauppojen rekkeihin....(vaikka vaatteita rakastankin).

Liivia a dit…

Älyttömän tyylikäs!!! Tykkään!

Vilijonkka a dit…

Bileisiin vaan, hyvältä näytät.

SARI a dit…

Juu, kiitos vaan kaikille - ihan passelit oli. Minulla on hankaluuksia "keinomateriaalien" kanssa enenevässä määrin. Vaatteeni ovat - niinkuin minäkin - jokapaikanhöylät, samat arkeen ja juhlaan.
Paikka oli uudehko galleria, johon vaatteet oli "asetettu näytteille".
Sami on reipas ja innostunut nuori vaatesuunnittelija, valmistunut Brasiliassa ja parisen vuotta takana Pariisissa. Toivon menestystä vaikealla saralla : täytyy tehdä viimmesen päälle huoliteltua työtä, tuntea oikeita ihmisiä, näkyä oikeissa paikoissa, hankkia itselleen kunnon verkosto jne ...

isoinpapu a dit…

Mä ottaisin nuo vaatteet heti paikalla! Näytät tosi hyvältä.

Maurelita a dit…

Oi ihana ! Ja kiitos vielä kutsusta, harmi vaan ei aikataulut joustaneet just tuohon iltaan... =)