mardi 27 octobre 2009

Bonnes affaires

Päivä alkoi loistavasti ! Ensinnä sain pankkiiriltani tunnustuksen : " Vous êtes un bon gestionnaire, je vous l'ai déjà dit." Kiitosta vaan.

Pankista tullessa suoraan sanoen ajauduin kenkäkauppaan, ja yllätyksekseni siellä alakerrassa komeilivat juuri nuo Bensimon-kengät, joita hiukan haikailin joskus viime keväänä. Olivat mielestäni kalliit. Nyt olikin niin, että kun osti yhden parin, sai toisen yhdellä eurolla. Siis ostin. Yhteensä 36 euroa.

Sitten hortoilemaan viereiseen rätei-ja-lumpui-kauppaan. Kaikki takit kolme euroa. Näin tuon vakosamettisen Swinging London-takin. Ja vaaleanruskean molskitakin, missä on tosi hauskat taskuviritelmät ja tikattu vuori. Ja oikein lupaava teksti etiketissä. Mikä järkyttävintä, löysin tuon saman takin naisten mallina tästä - hinta ei ollutkaan kolme euroa ...



Eli kyl mä nyt oon polleeta likkaa ... heips, ja hyvää päivän jatkoa.



5 commentaires:

violet a dit…

Toi samettitakki on IHANA!
Aivan pirun hieno.
Eikö ookin nuo Bensimonit mokkaa? Meidän lähellä on yks puoti joka myi noita kahdellakympillä mutta pahus, vain toooosi suuria kokoja. Niillä on aina jotain ylijäämäjuttuja. Siksi ei juuri koskaan kokoja mulle vaikka hinnat olisi paikallaan.

Liivia a dit…

Jessus, minäkin kiekaisen heti samettitakin ihanuttaa! Hyviä ostoksia kaikki!

Samoja tossuja katselin siellä viime reissulla, vaaleanruskeina, muttei ollut kuin pieniä kokoja ja mullahan on hehtokavio.

Prisca a dit…

No niin just!!!Ihan turha komeilla Pariisin aarrekauppojen löydöillä!!!Onhan meillä H&M ja LINDEX !!!! ;D

Anioni a dit…

Oioi mitä löytöjä. Takki on iiihana!

SARI a dit…

Joo, mokkaa ovat. Nykyään kun ei enää meinaa mistään löytää aitoa materiaalia olevia kohtuuhintaisia kenkiä. Ihan viimeisen parin neljäykkösiä vein ja toinen pari oli otettava neljääkymppiä - päätin, että ne menee ohuen sukan kanssa ja venyvät käytössä. Eli ei mikään siro koko mullakaan, Liivia ;)