jeudi 18 juin 2009

Hiljaiseloa Clichyssä

Tällä viikolla. Heräsin siihen, että kauppa oli auki, ikkunat selällään ja joku kuorsasi sohvalla - se olin minä, keskellä iltapäivää. Myin kukkatopin, tein uuden. Sain kirjeen, ilahduin toden teolla. Uskomattoman hiljainen päivä tänään, kuuluu vain joitakin elämisen ääniä, kun kaikilla on ikkunat auki - ja linnunlaulua. Pilvipoutaa. Katselen joka päivä tuota sekalaista pihaplänttiä, aina yksi kukka aukeaa jossakin : krassi, unikko, laventeli, iivarinilo, kuunlilja, kurkkuyrtti, passiflora ... Kaipaan hiukan. Ja välillä heittäydyn aivan sekopäiseksi. Tytär sanoi, että olen viime vuosina ruvennut aina vaan hullummaksi. Hyvä vaan. Sain toisenkin kirjeen : Ranskan maalla saavat vähävaraiset köyhäinapua oikein Tasavallan Presidentin määräyksestä - sepä se olikin se 150 euroa yhtäkkiä siellä tilillä. Löysin tieltäkin kukkia. Juhannusruusun ? Huomenillalla on juhlat luvassa, kunhan ensin käydään neuvolassa.7 commentaires:

AnniKainen a dit…

Hienoja ja niin valoisia kuvia. Teillä taitaa paistaa aurinko. Sitä ei ole täällä päin liioin näkynyt. No, sujuuhan se juhannus sateessakin. Sinne myös iloista jussia :)

Merja a dit…

Heijastuskuva on kaunis!

Juhlitaanko sielläkin kaksosia?

Liivia a dit…

Loman tarpeessa taidat olla:)

Paha jos minä vielä tästä hullummaksi tulen neljänkympin myötä. Eihän mua kestä sitten nekään vähät enää.

Ruusu korvan taa ja hyviä juhannusjuhlia!

violet a dit…

Merci, Nicolas, jos kerran 150 hänen ansiostaan;-)
Mua pidetään kai myös hiukan kalahtaneena...koko ajan hiukan enemmän. Ei siitä onneksi vielä usein kuule vaikkei se nyt niin haittaisikaan.

SARI a dit…

Juhlitaan kaksosten koulussa - leikkikoulun juhlat ovat aina osuneet sopivasti juhannusaattoon.
Toivottavasti sää sallii ... hyvää Juhannusta ja kippis kaikille !

hannna a dit…

Hei! katselin blogiasi juuri vähän taakse päin, ja sieltä löytyi nimikointinauhaa mun nimikirjaimilla! Aioitko hankkiutua siitä eroon? Kukkatoppi oli tosi nätti!

SARI a dit…

Hannna : joo, voisin laittaa tulemaan jos olisi käyttöä :) Lähetäpä meiliä.