dimanche 26 avril 2009

Ruoka-aineympyröitä

Koleaa ja harmaata - ja ankeeta. Nukuin kymmeneen. Olen haahuillut kotikörteissä koko päivän. Siivousta, kauralastuja ja Täydelliset Naiset (!). Lapsetkin uneliaita. Loma loppuu, huomenna kouluun. Yksi on leikannut lomalla tukkansa siihen malliin, että ei meinaa mennä. Mentävä on, sanon minä. Tässä ruuaksi kaikki, mitä talosta löytyi. Päälle raparperipiirakkaa tai kiisseliä - nyt sitä taas saa. Kunpa vaan pääsisi tänään ajoissa nukkumaan ja saisi ruvettua huomenna tehokkaaksi.

7 commentaires:

himalainen a dit…

Meillä taitaa tuollainen unelias aamu olla tänään. Vettä ripsauttelee ja harmaata. Pojalle piti silitellä siistejä vaatteita kouluun, kun ovat menossa veteraanijuhlaan laulamaan. Toivottavasti pysyy erossa kuralätäköistä. Mulla on vapaata, mutta ei oikein tiedä, mistä aloittais. Jos ottais lisää kahvia ;-)

aurinko ja kuu a dit…

monipuoliset pöperöt kuitenkin...
Minä selvästi jo odottelen lasten kesälomaa...ei jaksaisi lähettää kouluun haluaisin antaa leikkiä ulkona yöpuvussa ja ja heilutella varpaita puunoksilla...
Hitaita päiviä odotellessa...

Tuazophia a dit…

Sinä olet niin ahkeran oloinen, että oikein ihmetyttää puhe siitä, ettet saa mitään aikaiseksi. Joskus (mielellään juuri huonolla säällä) on hyväkin pitää kotipäiviä, ettei aina ole menossa tukka putkella. :)

Meillä on tänään lämmintä ja aurinkoista, mutta lapsi on flunssassa. Suomessa asuessa tämä yhdistelmä olisi tiennyt kesän menettämistä, mutta täällä Saksassa otan rennosti: Nyt ollaan kotona parantumassa - tuleehan näitä kauniita kesäpäiviä vielä!

Liivia a dit…

Kyllä on hyvät löytösafkat! Meillä tuollaisia näkee juhlapäivinä.

Täydellisille naisille laitan minäkin monta huutomerkkiä! En ole ikinä katsonut, mutta että sinä:D

Hauska kirjoitus!

violet a dit…

Ai oli tytön kotiparturointi hiukan liian...raskaalla kädellä?
Meidän pojat ei muuten vaan menisi kouluun loman päälle, mutta niin oli mentävä.

isoinpapu a dit…

Mä tulen teille syömään. Hitsi.

Onnea arjen alkuun. Mä olen tosi huono aloittamaan loman/juhlapyhien jälkeen.

outi a dit…

tuli niin mieleen tuosta tukanleikkuusta kuinka eräänä kouluaamuna (olin ehkä 12v.) hiusharja tarttui pitkään etutukkaani (aikamoiseen takkutukkaan siihen aikaan..) enkä saanut sitä kuin leikkaamalla irti. olin aika villinnäköinen puolipunkkaritukassani;)
mutta kouluun piti mennä juu..
aurinkoa sinne!