jeudi 2 avril 2009

Kiitos

Luonani käy nykyään niin ihania ihmisiä, että olen onnen kukkuloilla ja liikuttunut huomaavaisuudesta. Eli Killisilmä kävi kylässä. Ja muisti, että tämän kirjan haluaisin lukea.
Illalla herkuteltiin hapankorpuilla. Fazerin sininen jäi huomiseksi, porukat simahtivat ennen kuin ehdin jakaa. Siis yhtä juhlaa. Kiitos. ( Anteeksi, taitaa olla multaa kynnen alla. )4 commentaires:

hiiriemo a dit…

Tuo kirja on kyllä ehdottomasti lukemisen arvoinen, samoin Westön Leijat Helsingin yllä. Itse asun susirajan takana ja hahmotan nykyisin Helsingin noiden kirjojen kautta. Kävellessäni Helsingin katuja, kuvittelen kirjan henkilöt samaan maisemaan sata vuotta sitten...Fiktiotahan teoksen ovat, mutta kuitenkin!

Mahtavaa, että kustantajat ovat tajunneet myös Suomessa pokkarin arvon.

Intensiivisiä lukukokemuksia toivotellen!

Sari a dit…

Kiitos kommentista ! Minulla on tosi vähän aikaa lukea, lomilla enemmän ja hyvällä säällä puistosunnuntaina. Mutta kyllä aina vähitellen olen (mielestäni) tärkeimpiä saanut luettua.

violet a dit…

Viimeksi Suomessa käydessäni meinasin ostaa tuon saamasi kirjan.
En muista miksen ostanut, mutta jäi kaivelemaan.
On se kiva miten sun luona käy väkeä;-)

Killisilmä a dit…

Hieno juttu että nähtiin. Minulle oli elämys nähdä kauppasi siinä ympäristössään. Tykkäsin kovasti niistä teidän kulmista. Noista tuomisistani tykkään myös, kiitos!