lundi 1 décembre 2008

M° Château d'Eau
Mairie de 10ème, kymmenennen kaupunginosan"määrin virasto". Varmaan hienoin minkä olen nähnyt. Siellä on jotkut ihme himmelitkin katolla tikkujen nokissa. Parvekkeessa voi nähdä vuosiluvun 1895. Niitähän on kaksikymmentä, jokaisessa kaupunginosassa omansa, enkä ole nähnyt kuin muutaman. Tuolla olen käynytkin asioilla ( niissä hoidetaan yhtä ja toista asiaa ).
Nyt menin tuonnepäin, koska tämä kauppa on siinä lähes vastapäätä. Oikea kassialman paratiisi, eli pakkaustarvikkeita ja muuta kaupassa tarvittavaa tilpehööriä laidasta laitaan : kassit, pussit, paperit, narut jne ... kuka vaan voi ostaa, kuinka pienen ( tai ison ) määrän tahansa. Minulta oli nyt monikäyttömuovipussit lopussa. Niihin pakkaan piparit, teet, tontut ja mitä nyt milloinkin.6 commentaires:

Liivia a dit…

Kyllä tosiaan harmittaa kun ei tuollaisin alman paratiiseihin ehtinyt!
Ja se toinenkin paperiliike josta puhuit. Hitsin pimpulat, kuinka maltan ensikertaan.

Tuo vesilinna(?) on tosiaan komea himmeleineen:):)

aurinko a dit…

nayttaapa hienolta. tama on varmaan sita naisten osastoa taas. minulla on perversio paperikasseihin, niin ja muistan nyt etta loytyyhan niita kangaskassejakin 'muutama'
taalla on aivan jarkyttavaa miten kaikki pakataan muoviin. joissakin kaupoissa myydaan kangaskasseja ja ranskalaisessa supermarketissa on keskiviikkoisin 'ota oma kassi' mukaan paiva'.
pia alma

violet a dit…

Hyvä helkatti soikoon.
Tämmönenkin. Kiitos esittelystä!

Sari a dit…

Liivia : tuosta kaupasta vähän vihjaisin silkkipapereitten sun muun yhteydessä. Château d'eau tarkoittaa vesitorni, on siis tuon metropysäkin nimi.

Liivia a dit…

Vai vesitorni! Heh. Muistan vihjanneesi, mutta kun mutta kun...

Merja a dit…

Joo, keksisin kyllä noille paperikasseille käyttöä..

Voihan pariisi. Millonkahan sinne taas pääsisi?