dimanche 20 mars 2016

Kevään ensimmäinen päivä


Niin lukee ranskalaisessa almanakassa.

"Ja Jumala tietää että kun kevät tulee Pariisiin täytyy alhaisimmankin kuolevaisen tuntea itsensä paratiisin asukkaaksi." Henry Miller, Kravun kääntöpiiri

Eilen löytyi Piru paratiisissa.  

Ilta ihanien ihmisten seurassa. Nyyttikestit lattialla.

5 commentaires:

Liivia a dit…

Nuo kirjat, rakastan! Ja juuri sattumoisin luin viime kuussa Kravun kääntöpiirin uudelleen.

Keväältä näyttää totta vie- tosin niillä täälläkin, mutta ihan eriltä. Valkoinen maa....tosin katson vain niitä paria pientä maaplänttiä...

SARI a dit…

Melkein kaikki ranskankieliset ovat peräisin 91, Avenue de Clichyn divarista. Siellä on muuten myös mainio postikorttivalikoima. Kravun kääntöpiiri kestää monta lukukertaa. Tuosta Piru paratiisissa en ollut kuullutkaan, luultavasti sitä ei ole suomennettu. Tykkään.

Kevätlintu laulaa ja aprikoosipuu kukkii yhä - aloitti muistaakseni ennen joulua. Välillä hytistään, mutta aurinko lämmittää jo, jos osuu kohdalle.

Liivia a dit…

Ahaa, sinne sitten kaivelemaan ensi kerralla! Aina sitä voi yhden divarikirjan hankkia ja ainakin kuvitella lukevansa sitä kahviloissa- ja jos ei mitään ymmärrä voi ottaa kivoja kuvia 'kirja kahvilapöydällä':).

Kauniita ja turvallisia ajatuksia teille-

Kirjailijatar a dit…

Voi miten kauniit kuvat! Ja nyyttikestit lattialla olisi nyt jotain tosi kivaa. Sellaista mitä ennen oli paljon ja nykyään ei enää ole. Nykyään sitä istutaan vain aikuismaisesti tuoleilla.

Ja mahtava tuo Milleri lainaus. Pitäisi lukea uudelleen kääntöpiirit, siitä on jo paljon aikaa, kun rakastuin niihin. Se taisi olla sitä aikaa, kun oli vielä niitä nyyttikestejä lattialla.

SARI a dit…

Kiitos.

Tuossa kyseisessä kodissa asetutaan lattialle ihan luonnostaan. Se on mukavaa.

Kauriin kääntöpiiriä en ole lukenutkaan, ei ole osunut kohdalle.