samedi 5 avril 2014

HuhtikuuOlen nukkunut viikon montussa ja montun reunalla, tyttäret katkaisivat petini selkärangan. Imuri vetäisi viimeisen henkäyksensä ja printteri tirautti viimeisen mustetippansa. 
Mutta kaikki on kunnossa taas. Jalatkin kokolailla valmiit tanssimaan.

7 commentaires:

Hannele Ruusukummusta a dit…

Onneksi kaikki on taas hyvin...selkä ei tykkää montussa ja montun reunalla nukkumisesta..:)
Siellä kevät jo niin pitkällä!

Liivia a dit…

Meillähän on ihan samat huolet. Mies valittaa samaa; montun reunoilla joutuu nukkumaan, minä en kyllä huomaa monttuja. Mutta imurin huomasin, se hajosi meilläkin menneellä viikolla, samoin printteri. Miten sattuikin. Toivon vaan, että jää tähän, nimittäin tietokone valittelee myös ja pesukoneesta odotan pelolla samaa...Niin, ja myös leivänpaahdin sanoi 20 vuotisen sopimuksensa irti.
Mutta sulla on kiva hame!

SARI a dit…

Jopas sattui, joskus leviää kaikki kerralla. Se oli hyvä puoli, että tällä viikolla oli aikaa hoitaa kaikki kuntoon - vielä kun kaikki meni sen monimutkaisemman kaavan kautta.

SARI a dit…

Ja niin, hame on muutaman vuoden takainen keväthame. Olen jo luopunut perinteestä - keväthameita on kaappi pullollaan.

Anonyme a dit…

On pitänyt kysyä siitä tanssimisesta....että miltä se tuntuu tauon jälkeen.
Hieno omakuva eka. Kuulin että Suomessa selfie sanotaan meikis;)

Piilomajan Kati, taas ongflmaa rekisteröitymisessä

SARI a dit…

Kati : Hirveästi pelotti, että pysyykö perässä ammattilaistunnilla - varmaan ensimmäistä kertaa ajattelin, että "tässä iässä". Pysyin. No, en ehkä olisi pysynyt "klassisemmalla" tunnilla. Olen suht hyvässä kunnossa kaikenkaikkiaan, vaikka en urheiluihmisiä olekaan, liikkuvaista sorttia kuitenkin. Eniten kipeytyivät jalkaterien sisäpuolet, kun on taipumusta lättäjalkaisuuteen. Niiden parantelemiseksi tämän viikon paussi tuli sopivasti. Opettaja tulee ensi viikoksi takaisin.

Ja niin hyvä olo tulee, kun tosiaan huomaa, että ruumis muistaa ja pystyy aika ihmeellisiin asioihin.

Vai meikis :) No hyvä, että keksivät suomenkielisen version. Minä otan yleensä vain päättömiä meikiksiä, onko ne silloin niitä ?

Anonyme a dit…

Jaa, en tiedä onko päätön meikis ollenkaan. Ehkä se on demi-meikis!
Mää kuulen aina niin ilolla näistä kun taukojen jälkeen palaa jonkun liikunnan pariin ja on olo kuin kotiin palaisi. Kun kyllä vaan se kroppa tietää päätä paremmin!