samedi 1 mars 2014

Riittää

Nyt on lomailtu, ihan liikaakin minusta. Kaikki tekeminen on alkanut laahata. Odotan maanantaita ja kellonsoittoa kuudelta.

6 commentaires:

Irmastiina Ruusukummusta a dit…

Työ antaa eläämään rytmin..:)

SARI a dit…

Ei - vaan koulu ! Ainakin meillä.

Liivia a dit…

Teillä onkin niin pitkät lomat, että siinä ehkä ehtiikin tulla tuollainen tunne. Suomalaisten viikon talviloma menee kyllä liian hetkessä. Seuraavaksi sitten odotellaan ryhtinaallista kahden päivän pääsiäislomaa. Muistaakseni sitäkin vietätte ainakin viikon...lomakateus täällä heh:)
Minun kommenttilootassani olisi pieni käännöspyyntö, viitsistkö.

SARI a dit…

Tänään nousin puoli kaksitoista - kyllä siinä on päivä jo mennyt.

Viikko olisi meille riittänyt ihan hyvin. Olisi nukkunut univelat pois, eikä olisi ihan vieraantunut koulusta. Seuraava loma on kuuden viikon päästä : kaksi viikkoa. Ja sitten puurretaan heinäkuulle asti, ei hyvä.

Laitoin käännöksen tulemaan :)

Kirjailijatar a dit…

Herttinen! En minä vaan kyllästy ikinä lomailuun. Tai no, eipä minulle ole kuukautta pidempää lomaa ollut kymmeneen vuoteen, joten enhän oikeastaan tiedä, miten kävisi.

SARI a dit…

En minäkään kyllästyisi - yksin, mutta kun on nuo kolme riiviötä, jotka pyörivät ympyrää ja jo loppulomasta ovat jatkuvasti toistensa kurkussa. Kauppahan minulla on aina auki, lasten lominakin, joten mihinkään huvittelemaan ei kuitenkaan pääse kuin sunnuntaisin.