dimanche 18 août 2013

Onnenasioita
Tyyni järvi. Kuuma elokuun aurinko. Lämmin tuuli yötä myöten. Kesäkirjeet. Satunnaiset kohtaamiset. Sammakkokesä, pienet rumpit kuin vauvat. Rantakoivujen väliin kuivumaan nostetut raitavat räsymatot. Navetan haju. Veden heijastus puissa ja keittiön seinällä. Järven kilkkanointi - kun olin pieni, sellaisina päivinä mentiin rantaan pyykille ja oltiin koko päivä. Sadesäällä saunominen, järvenpinta soi ja metsästä nousee höyry.

4 commentaires:

Irmastiina Ruusukummusta a dit…

Niin kaunis on SUomen kesä!

Kirjailijatar a dit…

Niin ihana teksti ja kuvat. Oikein sellainen suomalaisen idyllin kuvaus. Tuli kamala ikävä järvenrantasaunaa, sateella saunomista ja laiturilla istumista. Sellaista en ole oikein tänä kesänä kokenut.

SARI a dit…

Kiitos. Minun Suomenlomani on pääasiallisesti juuri saunomista ja laiturilla istumista, kun koko muu vuosi on sitten selvittävä ilman. No, pyöräilyä siihen lisäksi - mutta sitäkään en uskalla Pariisissa.

Anonyme a dit…

ah ja voih näitä maisemia. kerkesin itse olla vain viikon samalla suunnalla (itse asiassa taisin nähdä sinut ja tyttököörisi vilaukselta l:pohjassa elokuun alkupuolella :) )

rentoa arjen alkua.
maija