samedi 5 janvier 2013

Vanhaa, uutta ja sinistä


Ei ole ollut lomaa ollenkaan. Jotakin muuta. Tekemistä lakkaamatta. Nyt istun vähän ja juon teetä, onneksi on maustekakkua jäljellä. 
Kuvissa vuodenvaihteen löytöjä. Kun ikävystyin uudenvuodenpäivänä karusellin reunamilla, silmäni osuivat kerään puunjuurella. Se oli tuo vaaleansininen koukkunauha.
Huomenna loppiainen ja galette de rois. Toivon kaikille hyvää uutta vuotta, toteutukoon kaikki toiveet.

4 commentaires:

Irmastiina a dit…

Kauniita kankaita...tuosta alakuvan raidallisesta tykkään kovasti...:)
Mukavaa uutta vuotta 2013 sinulle!

Kirjailijatar a dit…

Saat minut aina hämmästelemään näitä löytöjäsi. Tunnut löytävän kaikkia ihanuuksia milloin roskiksesta, puun juurelta kuin puiston penkiltäkin.

Eikä yhtään lomaa...oivoi. Toivottavasti saat jossain kohtaa huilata. Toteutukoon toiveet!

Solen a dit…

aika hyvä löytö. Välillä tuntuu, että tavarat vaan etsiytyvät sinun luoksesi tietäen saavan luotasi hyvä kodin :)

Minäkin toivon, että saat lepotauon jossain välissä. Itse huomasin, että ilman sellaista ei jaksa.

SARI a dit…

Helpotti jo huomattavasti, kun lasten koulut alkoivat ! Saa puuhailla itsekseen ja nauttia hiljaisuudesta ja vaikka - parhaassa tapauksessa - ottaa torkut.

Tässä kulmilla on kirpputorin tapainen (vaikka ei kirppis olekaan) kauppa, josta nuokin kankaat yms. ovat peräisin. Siellä voi osua eteen mitä tahansa. Kodintekstiililaarissa on joskus kankaita. Vaate-, kenkä- ja kangasostokseni teen lähes yksinomaan siellä. Mistään en maksa viittä euroa enempää, paitsi joskus kengistä.

Toisaalta tämän kulmakunnan asukkaat heittävät menemään vaikka mitä, ja vähän minne tahansa. Olen tottunut vilkaisemaan kaikenmoisia roskakasoja sillä silmällä ;)