vendredi 13 janvier 2012

Silmänpohjassa on reikiä


Olen saanut laseria silmään. Kahteen otteeseen.
Tehnyt pitkän listan ommeltavista asioista, ja ryhtynyt työhön.
Ajanut metrolla kolme kertaa tällä viikolla, se on minulle hyvin epätavallista.
Saanut ihanuusähkyn blogeja lukiessa. Kai se johtuu vain siitä, että on väsynyt odottamaan jonkun asian selviämistä - on odottanut jo kolme ja puoli vuotta. Aina ei ole ihanaa, koti ei tulvi rakkautta vaan kaikenlaista muuta.
Äänestänyt presidentinvaaleissa, elämäni ensimmäistä kertaa.
Nauttinut hyasintin tuoksusta keittiössä.
Päässyt katsomaan Le Havren, tuli suunnattoman hyvä mieli. Jos kerran kymmenessä, viidessätoista vuodessa pääsee elokuviin ...
Saanut postissa sanomalehden Suomesta. Siinä kirjoitetaan minusta.
Ilahtunut väreistä ja auringonläikistä kodissa, mutta en osannut ottaa niistä kuvaa.
Onneksi on ihmisiä, jotka saavat minut unohtamaan kaiken muun paitsi hetken.
Kaikki joulupikkuleivät on myyty tai syöty. Huomenna pitää leipoa.

6 commentaires:

Anonyme a dit…

Onko silmäongelma paha? Mitä ihan tarkalleen tekevät?
Minäkin näin viime sunnuntaina Le Havren ja voi että siitä jäi hyvä ja kiitollinen olo jotenkin. Unohtui hetkeksi vaikkapa se paska juttu että meillä olohuoneen katto vuotaan taas kuin seula eikä omistajaa paljon kiinnosta...ja taas pitää ryhtyä toimenpiteisiin ja tapella ja vaatia ja anoa sun muuta.

Minäkin äänestin eilen. TUntui ihan juhlalliselta. Olen ollut itse siellä vaalitoimihenkilö, menen tänäänkin koko päiväksi.Hieno kokemus. Ihmisiä käy valtavasti.

Liivia a dit…

Vaikka sanoit, ettei kaikki ole aina niin ruusuisesti-kelläpä olisi- niin enemmän tässä oli kaikkea hyvää ja tätä lukiessa tuli hyvä mieli.
Meidän hyasintit on seisseet ruukuissa kuolleina jo pitkään ja joulumännytkin vielä koristeista putsattuina tuossa...jotain tarttis tehdä huushollille.

Mulla vielä äänestämättä eikä mitään hajua ehdokkaasta, en ole edes seurannut tätä tohinaa, mutta Le Havre nähty jo silloin tuoreeltaan. Minäkin tykkäsin kovasti, ehkä jopa paras Akin leffa pitkään aikaan, vaikka muutkin olleet hyviä.

Maria a dit…

Hyvä kun olet saanut hyvää hoitoa silmääsi.Ja kiitos tämä kirjoituksesi oli hyvänmielen kirjoitus.
ps kuten Liivia sanoi tämä elämä on aika ruusutonta useinmiten ja toisalta ihan mainiota...mutta lumen alle jääneet toivon mukaan kukkivat ensi kesänä täälläkin.Olen huonossa kunnossa taas.Mutta pikkuleipiä alkoi tehdä mieli:)

Irmastiina a dit…

Kiitos ihanasta postauksesta!

Toivottavasti silmässäsi ei ole mitään vakavaa.
Minä, myös äänestin eilen.

SARI a dit…

Piilomaja : Ei kai se niin vakavaa ole, kun lääkäri ilmoitti asian niin keveästi. Itsekään en täsmälleen tiedä, mitä tehdään - silmänpohjia jotenkin vahvistetaan laserin avulla. Mitään erityisiä oireita ei ollut. Varasin ajan, kun silmät tuntuivat väsyvän joskus. Laserlääkäri sanoi, että syynä on likinäköisyys. Viimeksi silmänpohjat oli tutkittu Suomessa reilut toistakymmentä vuotta sitten - nyt onkin ihan ihmelaitteet käytössä silloiseen verrattuna! Toimenpiteet eivät satu, mutta ovat muuten hiukan koettelevia.

Nyt tuli tosiaan semmoinen olo, että on pakko mennä äänestämään ettei käy ihan hullusti. Niin oli tullut kai muillakin : yllätyin, kun oli porukkaa jonoksi asti.

Liivia : Minulla auttaa kurjuuteen jo se, että sen sanoo. Ja kuten sanoit, itsekin huomasin kirjoittaessa, että ei niin kurjaa, ettei jotain kivaakin siellä seassa. Blogit vaan ovat yleensä niin ihanuuspainotteisia.

Maria : Toivon sinulle valtavasti voimia. Olisiko siellä katraassa joku sinulle pikkuleipä tekemään, vaiikka kauralastuja niinkuin minä - tulevat suht vauhdikkaasti;)

Irmastiina : Reilun kuukauden päästä nähdään, onko paikkaus onnistunut. Näössä ei tosiaan ole mitään vikaa.

outi a dit…

kuulostaa kyllä hyvältä, kaikki mitä kirjoitit.
eihän kaikki aina ole ihanaa (onneksi ei olekaan..) itsekin huomaan kirjoittavani blogia lähinnä silloin kun olen paremmalla tuulella. harmissaan, suruissaan ja kiukuspäissään ei mikään huvita. varsinkaan blogi.
mutta niinhän se on, että usein jo auttaa kun asian sanoo ääneen.

Mä olen muuten kans saanut laseria silmiini, sillä tosin korjattiin näköä. se kyllä jännitti, ja oli aika inhaa, vaikkei loppujenlopuksi sattunutkaan.
toviottavasti silmissä kaikki nyt hyvin!